PCH RTX 3060 sistem ne zaman gelir?

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Pardon ben karıştırmışım o kadar çok modele baktım ki karışıyor artık.

Bu sistemi incelediniz mi ikisinden sizce 3060ti sistem mi tercih edilmeli?
3060ti den daha performanslı bir kart ama ben AMD ekran kartını tercih etmiyorum. Nvidia daha sorunsuz şekilde çalışıyor.

atlas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Ne sorun yaşadınız hocam merak ediyorum kararsızım ikisi arasında

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Ne sorun yaşadınız hocam merak ediyorum kararsızım ikisi arasında
Ben daha önce amd kullanmadim fakat kullanan arkadaşlarım wattman hatalarından çok yakınıyorlardı. Forumda daha öncede bu durum hakkında konular açılmıştı. Taner hocamızda Nvidia stabilitesi diye birşey var diye belirtir :)
Nvidia tercih etmelisiniz bana sorarsanız.

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Tamam hocam son olarak işlemci olarak bu mu iyidir

3060ti 20k biraz fazla itopyadaki sistemi kasa ve PSU degiştirerek alma şansınız olursa onu önereyim 3070li?

M444

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Bende 6800lu sistemi tercih edicektim ama forumlarda o kadar çok AMD yönünden hatalara dair söylentiler dolaşıyor ki insanın kafasında olur olmaz 3060ti yoneltiliyor..sistem bakmaktan sitelerde kafayı kıricam ☺️

atlas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Bende de aynı durum. O dediğiniz sistemi spetteyken attı stok bitti diye :(

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Bende 6800lu sistemi tercih edicektim ama forumlarda o kadar çok AMD yönünden hatalara dair söylentiler dolaşıyor ki insanın kafasında olur olmaz 3060ti yoneltiliyor..sistem bakmaktan sitelerde kafayı kıricam ☺️
Ben BLADE 5600 sistemini satın aldım fakat kasa PSU ve anakart değişmiş gaming gende.

Bende de aynı durum. O dediğiniz sistemi spetteyken attı stok bitti diye :(
Ama onunda kasa ve psu kötüydü özelleştirme yaparak alsanız fiyat 22-23kyı bulurdu.

atlas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Yine alamadım bir şey, o anakart tercih edilmez sanırım.

Potatoe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
Amd alınmaz net performans olarak iyi kart olabilir ama hatalarla boğuşursun

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Valla hocam AMD driver sorunlarıyla kullanıcıların başını çok ağrıtıyor. Yinede sizler bilirsiniz daha stabil çalışan Nvidiaya yönelmek daha sağlıklı olacaktır sizin açınızdan. Örnekteki gibi ;

M444

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Durum gaming.gen de ki sisteme doğru yöneltiyor beni ☺️
Şöyle bir dezavantaj da var blade sistemde kasa ve psu bakımından kalite tartışılır düzeyde,mesela Corsair ve ya coolmaster tarzı bilindik psu olsa bal kaymak olurmuş..

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Yine alamadım bir şey, o anakart tercih edilmez sanırım.
Dün kime önerdim hatırlamıyorum biri benle beraber aynı sistemi kasası VG10F 650w psulu ve anakart b450 iken aldı. Şuan o arkadaş buradaysa gerçekten şanslıymış. Siz blade 5600 sistemini pazartesi takipte olun anakart kasa ve psu güncelleme yaparlarsa hemen alın tabi fiyatta artış yapmazsalar.

atlas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Bu hatalarla uğraşcak vaktim yok hocam zaten günde 2 saat vakit oluyor onuda buna ayırmak mantıksız.

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Durum gaming.gen de ki sisteme doğru yöneltiyor beni ☺️
Şöyle bir dezavantaj da var blade sistemde kasa ve psu bakımından kalite tartışılır düzeyde,mesela Corsair ve ya coolmaster tarzı bilindik psu olsa bal kaymak olurmuş..
Benim aldığımda kasa ve psu daha iyiydi. Şuanki sistemde kasanın önü kapalı tamamen mesh değil ve psu 550w. Ayrıca anakartıda düşük. Corsair yada cooler master psu olsa dediğiniz gibi iyi olurdu fakat bu sefer 17 değilde 18-19 arası olurdu. :)

Bu hatalarla uğraşcak vaktim yok hocam zaten günde 2 saat vakit oluyor onuda buna ayırmak mantıksız.
Dediğim gibi pazartesi gaming gen sitesini takip edin belki yeni stoklar eklerler.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri