malesef o anın korkusuyla hiç bakmadım zaten 2 3 saniye orada bi dolum tarzı bir şey yaptı ve yeniden başladımavi ekran aldığınızda orada hata kodu yazar. onu gördünüz mü?
driverları driver booster ile cumartesi günü kurdum windowsu daha dün güncelledim anakart biosunda 6. ayın 13ü 2022 de yazıyor driverıMavi ekrandan korkmanıza gerek yok.
Driver güncel mi ?
Windows Güncellemeleri tam mı ?
Anakart bıos güncel mi ?
Birde Mavi ekrandaki kodu çektiniz mi ?
ile ekran kartı driverları yüklenmesi tavsiye edilmez bazen yanlış kurabiliyorlar ekran kartınız nedir ?driver booster
Ustam driverlaeı kendiniz kursanız daha iyiydi ben kendim kurdum ve 2 gündür pc açıktı oyun yüklüyorum bugün biraz rahatlasın diye kapattım mavi ekran sorunuyla karşılaşmadım ama driverlaeı uygulama ile kurmanız çok kötü olmuş o programlar biraz salakmalesef o anın korkusuyla hiç bakmadım zaten 2 3 saniye orada bi dolum tarzı bir şey yaptı ve yeniden başladı
driverları driver booster ile cumartesi günü kurdum windowsu daha dün güncelledim anakart biosunda 6. ayın 13ü 2022 de yazıyor driverı
zotac 2060 12gbile ekran kartı driverları yüklenmesi tavsiye edilmez bazen yanlış kurabiliyorlar ekran kartınız nedir ?
malesef o anın korkusuyla hiç bakmadım zaten 2 3 saniye orada bi dolum tarzı bir şey yaptı ve yeniden başladı
driverları driver booster ile cumartesi günü kurdum windowsu daha dün güncelledim anakart biosunda 6. ayın 13ü 2022 de yazıyor driverı
internetten biraz baktım driver booster güvenilir gözüküyordu birçok kişi o uygulamayı kullandığı için ben de kurdumUstam driverlaeı kendiniz kursanız daha iyiydi ben kendim kurdum ve 2 gündür pc açıktı oyun yüklüyorum bugün biraz rahatlasın diye kapattım mavi ekran sorunuyla karşılaşmadım ama driverlaeı uygulama ile kurmanız çok kötü olmuş o programlar biraz salak
tamam hocamDriver booster pek sağlıklı değil hocam keşke onla kurmasaydın. manuel driver kurulumu daha sağlıklı. Driver booster sistemin kafasını karıştırıyor. Yanlış kurulumlar yapıyor bazen. Tekrar olursa mavi ekran hata kodunu yazın buraya
Her ne kadar öyle olsa da Manuel her zaman daha iyidir benim profile girersen orada Driver kurumuyla ilgili konu açmıştım oradan driverları kontrol edip kurabilirsin anakart ekran kartı ses yonga seti gibi Driver linkleri de mevcutinternetten biraz baktım driver booster güvenilir gözüküyordu birçok kişi o uygulamayı kullandığı için ben de kurdum
tamam hocam
geforce experienceyi ben ayrı olarak kurmuştum hocam onun üzerinden güncelleme yapılabiliyor muSisteminizde bulunan ekran kartı DDU ile driverları silin aşağıdaki linken kurun;
![]()
attığınız linki yükledim hocam kurdum dxdiag da ekran kartı gözüküyor şu an sürümü falan kontrol edecek miyim1.sini indirin.
Hocam Driver silip atığım linkden kurmanız gerekiyor.a
attığınız linki yükledim hocam kurdum dxdiag da ekran kartı gözüküyor şu an sürümü falan kontrol edecek miyim
ddu ile sildikten sonra kurdum hocam zatenHocam Driver silip atığım linkden kurmanız gerekiyor.
Tamam o zaman hocam bi kontrol gerek yok experiance girin güncelleme varsa yapın.ddu ile sildikten sonra kurdum hocam zaten
Tamam o zaman hocam bi kontrol gerek yok experiance girin güncelleme varsa yapın.
Yeniden başlatın.
Başka bir şey yok gibi aklıma gelmiyor.
İndirin hocam.Ekli dosyayı görüntüle 10960
bu var hocam