PCH Sistemi Sonunda Satın Aldım!

d3nnniz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
Selam Dostlar,

Değiştirme yapmadık, çıktığı an satın aldım korkuyordum biter diye.

Hayırlı olsun yazanlar için şimdiden teşekkür ederim. R5 4500 hiç araştırmadığım bir işlemci, şuan alacak olsam 5500 yapardım ama sağlık olsun zaten aşırı derecede fps fark etmez diye düşünüyorum.

Diğer donanımları daha okumadım bile videoyu yeni izliyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
değiştirme yapmadık, çıktığı an satın aldım. korkuyordum biter diye. hayırlı olsun yazanlar için şimdiden teşekkür ederim. r5 4500 hiç araştırmadığım bir işlemci, şuan alacak olsam 5500 yapardım ama sağlık olsun zaten aşırı derecede fps fark etmez diye düşünüyorum. diğer donanımları daha okumadım bile videoyu yeni izliyorum.
Hayırlı olsun hocam. Attığınız hs kazdığınız elmas olsun.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
değiştirme yapmadık, çıktığı an satın aldım. korkuyordum biter diye. hayırlı olsun yazanlar için şimdiden teşekkür ederim. r5 4500 hiç araştırmadığım bir işlemci, şuan alacak olsam 5500 yapardım ama sağlık olsun zaten aşırı derecede fps fark etmez diye düşünüyorum. diğer donanımları daha okumadım bile videoyu yeni izliyorum.
Hayırlı olsun.

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
hayırlı olsun hocam rtx 2060 ile 4500 birbirini besliyor zaten taner hocam da dakika 07 de demiş 5500 olsa bütçesi olanlar için daha iyi olur. 2060 yerine 3060 olsa 4500 gömerdim kullandılar diye

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Hocam ekran kartını değiştirecen mi ? Ne zaman değiştiricen. Eğer ilk soruda daha hayırsa hiç gerek yok. Hayrını gör.

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
Selam Dostlar,

Hayırlı olsun yazanlar için şimdiden teşekkür ederim. R5 4500 hiç araştırmadığım bir işlemci, şuan alacak olsam 5500 yapardım ama sağlık olsun zaten aşırı derecede fps fark etmez diye düşünüyorum.

Öncelikle Hayırlı Olsun. Merak etme sıkıntı olmaz 4500 ile ekran kartını rahatça besleyebilirsin. 5500 yapsaydın GPU Upgrade yaptığında işine yarardı.

rmustafa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Bende bu sistemi aldım ama dağıtım tarihi 22.08 görünüyor neden bu kadar geç anlamadım.Sitede iptal seçeneği de yok.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Selam Dostlar,

Hayırlı olsun öncelikle iyi akşamlar sistem ileride bir 5600x'i hak ediyor bol bol eğlenmeniz dileğiyle.

KS

d3nnniz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
Hayırlı olsun öncelikle iyi akşamlar sistem ileride bir 5600x'i hak ediyor bol bol eğlenmeniz dileğiyle.
teşekkür ederim hocam, sistem geldiğinde freedos gelecek. orijinal Windows tuzlu olduğu için başka yöntemlere başvurmayı düşünüyorum. ilk defa freedos bir sistem aldığım için ne yapacağımı bilmiyorum. Bu konu için yeni bir konu mu açmalıyım yoksa basit bir şekilde anlatılabilir mi?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri