Yardım PCH Smokin Sistem Oyun Oynarken Kendini Kapatıyor

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
448
Oyunu kurarken Wi-Fi ye bağlı olan ne varsa iptal et, virüs proğramı varsa kapat. Modemi yeniden kapat aç dosyaların hızlı eksiksiz insin. İndirdikten sonra girip denersin, sorun olursa oyunu kaldırma steamdan dosyaları doğrula çözer o kendi kendine.

KS

blombledead

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Oyunu kurarken Wi-Fi ye bağlı olan ne varsa iptal et, virüs proğramı varsa kapat. Modemi yeniden kapat aç dosyaların hızlı eksiksiz insin. İndirdikten sonra girip denersin, sorun olursa oyunu kaldırma steamdan dosyaları doğrula çözer o kendi kendine

İşin kötü yanı doğrulama ekranı % 0 kalıyor ve doğrulama yapmıyor

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
448

İşin kötü yanı doğrulama ekranı % 0 kalıyor ve doğrulama yapmıyor
Steam 32 bit olan versiyonu yükle hem oyunlar takılmaz kasmaz hem 3-5 fps fazla alırsın. İnter bağlantısı zayıflayınca doğrulama gecikir modemi yenile öyle yap.

KS

blombledead

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Steam 32 bit olan versiyonu yükle hem oyunlar takılmaz kasmaz hem 3-5 fps fazla alırsın. İnter bağlantısı zayıflayınca doğrulama gecikir modemi yenile öyle yap.
Yok hocam internet iyi arkada indirmeyi durdurup o şekilde doğruluyorum ama olmuyor eğer gtada problem olmazsa cs sorunludur

KS

blombledead

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam ramlere mem test yaptım 1024 tane error verdi

KS

blombledead

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ramler yokken kasayı kullanamıcaksın zaten, göndermişken kasayı yolla diğer parçaları da test etsinler gözden geçirsinler, hatta oyuna girip denesinler.
ddr5 ram var yarın onunla deneyeceğim sistemi eğer onda problem olmaz ise yollamam kasayı. O değil de sistem normalde 16 gb ben bir 16 gb ram daha ekledim aynı marka aynı model ikisi de problemli çıktı markası patriot

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri