Hocam açıkçası şu an olarak bütçem bitmiş durumda ucu ucuna yetişti her şey monitör falan kasayı seneye yaz girişi değişeceğim kışa girdiğimiz için problem etmiyorum ancak yinede kasa içi serin olsun diye ekstra fan eklemek istedim ekstra olarak Adana'da yaşadığım için bu kadar dert ettimHocam bu kasa için ısı sorunu olduğu ile ilgili çok fazla yorum okudum. Eğer bütçenizi sarsmayacaksa, bu kasaya fan almak yerine mesh yapıda bol fanlı bir kasa alabilir ve bunu da 2. elde uygun bir fiyata satarak aslında fan parasına ya da biraz üzerinde bir fark ödeyerek daha iyi bir kasaya yükseltmiş olursunuz. Ha yok bu bana uymaz derseniz de önereceğim fanlar arctic marka P serisi fanlar olacaktır. LİNK
Daha uygun maliyetli öneriniz var mı hocam ty dan bakıyorum saçma sapan rainbow fanlar çıkıyor karşıma RGB seviyorum ancak zaten kasanın üst tarafında olacağı için almak istemedim attığınızda şu anki bütçemi aşıyor bi tıkHocam bu kasa için ısı sorunu olduğu ile ilgili çok fazla yorum okudum. Eğer bütçenizi sarsmayacaksa, bu kasaya fan almak yerine mesh yapıda bol fanlı bir kasa alabilir ve bunu da 2. elde uygun bir fiyata satarak aslında fan parasına ya da biraz üzerinde bir fark ödeyerek daha iyi bir kasaya yükseltmiş olursunuz. Ha yok bu bana uymaz derseniz de önereceğim fanlar arctic marka P serisi fanlar olacaktır. LİNK
Valla hocam kafamda 100-150 civarı bi fiyat vardı ancak şu ekonomide galiba çok ucuz bir rakam söylüyorumKasanın üstü için F serisi alınabilir hocam ama bütçe belirtirseniz farklı modelleri de önerebilirim.
Teşekkür ederim aerocool alırım büyük ihtimalle ses takıntım çok fazla var kasanın üst tarafına takacağım RGB almasamda olur ama hoşuma gitti aerocool alırım sağolasın başkanID-Cooling XF-12025-SD-K Pwm 120 mm Kasa Fanı - 120 TL
Aerocool Mirage 12 Lite 3pin Adreslenebilir Argb 3 - 135 TL
Bu iki ürünü önerebilirim.
hemen hemen aynı hava akışı var. aerocool modeli bir tık daha sessizdir. Argb istiyorsan ondan alabilirsin. işinizi görücektir.
Hayır aslında 2 tane alınabilir o paraya TX marka yüksek CFM ve RPM değerlerine sahip modeller var.Valla hocam kafamda 100-150 civarı bi fiyat vardı ancak şu ekonomide galiba çok ucuz bir rakam söylüyorum
Aerocool mantıklıymış kesinlikle fiyat da uyuyorsa, CFM falan da yüksek mis gibi fanTeşekkür ederim aerocool alırım büyük ihtimalle ses takıntım çok fazla var kasanın üst tarafına takacağım RGB almasamda olur ama hoşuma gitti aerocool alırım sağolasın başkan
Arkadaşınki ile seninkine dikkat edeceğim hocam f serisi de fena değil hoşuma gitti sadece çok ses çıkarır mı ondan endişeliyimHayır aslında 2 tane alınabilir o paraya TX marka yüksek CFM ve RPM değerlerine sahip modeller var.
Şu an F serisi 148,99₺
TX dümdüz fan ama CFM yüksek 56,45 ₺
Aynen sessiz olmasından ötürü benim daha çok ilgimi çektiAerocool mantıklıymış kesinlikle fiyat da uyuyorsa, CFM falan da yüksek mis gibi fan
burada çok güzel bir test var isterseniz göz atın hocam, sıcaklıklar, ses vs.Arkadaşınki ile seninkine dikkat edeceğim hocam f serisi de fena değil hoşuma gitti sadece çok ses çıkarır mı ondan endişeliyim
Id cooling tavsiye ederim yüksek cfm ile basınç hızı varID-Cooling XF-12025-SD-K Pwm 120 mm Kasa Fanı - 120 TL
Aerocool Mirage 12 Lite 3pin Adreslenebilir Argb 3 - 135 TL
Bu iki ürünü önerebilirim.
hemen hemen aynı hava akışı var. aerocool modeli bir tık daha sessizdir. Argb istiyorsan ondan alabilirsin. işinizi görücektir.