Pch son sistemin kasası için fan tavsiyesi

Wox

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Adana'da yaşadığım için ısınma sorununu çok problem ediyorum kasanın her boş yerine fan takmak istiyorum fan tavsiyesi verebilirsiniz sevinirim

Kasa modeli: Corsair Carbide Series SPEC-05 650W 80+ USB 3.0 ATX Mid Tower

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Hocam bu kasa için ısı sorunu olduğu ile ilgili çok fazla yorum okudum. Eğer bütçenizi sarsmayacaksa, bu kasaya fan almak yerine mesh yapıda bol fanlı bir kasa alabilir ve bunu da 2. elde uygun bir fiyata satarak aslında fan parasına ya da biraz üzerinde bir fark ödeyerek daha iyi bir kasaya yükseltmiş olursunuz. Ha yok bu bana uymaz derseniz de önereceğim fanlar arctic marka P serisi fanlar olacaktır. LİNK

KS

Wox

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Hocam bu kasa için ısı sorunu olduğu ile ilgili çok fazla yorum okudum. Eğer bütçenizi sarsmayacaksa, bu kasaya fan almak yerine mesh yapıda bol fanlı bir kasa alabilir ve bunu da 2. elde uygun bir fiyata satarak aslında fan parasına ya da biraz üzerinde bir fark ödeyerek daha iyi bir kasaya yükseltmiş olursunuz. Ha yok bu bana uymaz derseniz de önereceğim fanlar arctic marka P serisi fanlar olacaktır. LİNK
Hocam açıkçası şu an olarak bütçem bitmiş durumda ucu ucuna yetişti her şey monitör falan kasayı seneye yaz girişi değişeceğim kışa girdiğimiz için problem etmiyorum ancak yinede kasa içi serin olsun diye ekstra fan eklemek istedim ekstra olarak Adana'da yaşadığım için bu kadar dert ettim

KS

Wox

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Daha uygun maliyetli öneriniz var mı hocam ty dan bakıyorum saçma sapan rainbow fanlar çıkıyor karşıma RGB seviyorum ancak zaten kasanın üst tarafında olacağı için almak istemedim attığınızda şu anki bütçemi aşıyor bi tık

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Kasanın üstü için F serisi alınabilir hocam ama bütçe belirtirseniz farklı modelleri de önerebilirim.

KS

Wox

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Kasanın üstü için F serisi alınabilir hocam ama bütçe belirtirseniz farklı modelleri de önerebilirim.
Valla hocam kafamda 100-150 civarı bi fiyat vardı ancak şu ekonomide galiba çok ucuz bir rakam söylüyorum

KS

Wox

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
ID-Cooling XF-12025-SD-K Pwm 120 mm Kasa Fanı - 120 TL
Aerocool Mirage 12 Lite 3pin Adreslenebilir Argb 3 - 135 TL

Bu iki ürünü önerebilirim.
hemen hemen aynı hava akışı var. aerocool modeli bir tık daha sessizdir. Argb istiyorsan ondan alabilirsin. işinizi görücektir.
Teşekkür ederim aerocool alırım büyük ihtimalle ses takıntım çok fazla var kasanın üst tarafına takacağım RGB almasamda olur ama hoşuma gitti aerocool alırım sağolasın başkan

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Teşekkür ederim aerocool alırım büyük ihtimalle ses takıntım çok fazla var kasanın üst tarafına takacağım RGB almasamda olur ama hoşuma gitti aerocool alırım sağolasın başkan
Aerocool mantıklıymış kesinlikle fiyat da uyuyorsa, CFM falan da yüksek mis gibi fan

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Arkadaşınki ile seninkine dikkat edeceğim hocam f serisi de fena değil hoşuma gitti sadece çok ses çıkarır mı ondan endişeliyim
burada çok güzel bir test var isterseniz göz atın hocam, sıcaklıklar, ses vs.

• Beğen
Reactions: Wox

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri