Fırsat PCH Vega 2 RTX 3060 12.799Tl!!

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Benimki sadece eleştiri eleştiriye açık bir forum diye biliyorum burasını yanlışsam yanlışsın diyebilirsiniz lütfen

Ekran kartı pny ve 8gb olması üzdü en çok beni

pny neden üzdü hocam quadro gibi devasa kartları üreten en güvenilir nvidia partnerinden biri açıkçasıbu ön yargınızın yanlış olduğunu düşünüyorum biraz araştırmalısınız pny markasını

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Benimki sadece eleştiri eleştiriye açık bir forum diye biliyorum burasını yanlışsam yanlışsın diyebilirsiniz lütfen
Hocam eleştiriye açık bir forum zaten ama dolar kurunu hesap etiğimizde ve diğer sistemlere baktığımız zaman Fiyat Performans olarak sadece bu kasayı görebiliyorum.Ben burada Co admin olmasam da aynı şeyi yazardım ama Pc Hocası olarak bu dolar kurunda nasıl F/P bir kasa yapabiliriz diye baktığımız zaman Parça kalitesi iyi Upg'e açık ve fiyatı rakiplerine göre daha iyi olan bir sistem var şuanda burada.

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
pny neden üzdü hocam quadro gibi devasa kartları üreten en güvenilir nvidia partnerinden biri açıkçasıbu ön yargınızın yanlış olduğunu düşünüyorum biraz araştırmalısınız pny markasını
Araştırıyorum ben knka her haftasonu PC parçalarına araştırma ya zaman ayırıyorum peki pny neden tercih edilmiyor halk arasında veya neden ucuz nispeten

Hocam eleştiriye açık bir forum zaten ama dolar kurunu hesap etiğimizde ve diğer sistemlere baktığımız zaman Fiyat Performans olarak sadece bu kasayı görebiliyorum.Ben burada Co admin olmasam da aynı şeyi yazardım ama Pc Hocası olarak bu dolar kurunda nasıl F/P bir kasa yapabiliriz diye baktığımız zaman Parça kalitesi iyi Upg'e açık ve fiyatı rakiplerine göre daha iyi olan bir sistem var şuanda burada.
Sizin fikriniz saygı duyarım

PC Hocası imzasına yakışır ses getiren sistem bekliyorum sadece çünkü bu çok oldu yine olacaktır inanıyorum

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Araştırıyorum ben knka her haftasonu PC parçalarına araştırma ya zaman ayırıyorum peki pny neden tercih edilmiyor halk arasında veya neden ucuz nispeten

Sizin fikriniz saygı duyarım

pny valla gözüm kapalı alırım quadro p1000 kullandım 5 sene kahrımı çekti banamısın demedi. Bütün çizimciler rendercilar pny markasının quadro kartlarını tercih ediyor hocam. Zotac almam, gigabyte almam pny alırım

tercih edilmemesinin nedeni ülkede böyle önyargı var malesef

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
pny valla gözüm kapalı alırım quadro p1000 kullandım 5 sene kahrımı çekti banamısın demedi. Bütün çizimciler rendercilar pny markasının quadro kartlarını tercih ediyor hocam. Zotac almam, gigabyte almam pny alırım

tercih edilmemesinin nedeni ülkede böyle önyargı var malesef
Neden ucuz peki diğer modellere göre

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948

Sistemde kullandığımız parçalar:
• İşlemci: Intel Core i3-12100F
• Anakart: MSI PRO H610M-G
• Ekran kartı: PNY RTX 3060 8GB
• RAM: XPG Gammix D30 (2x8) 16GB 3200MHz CL16
• Depolama: Adata Legend 700 512GB NVMe M2
• Kasa: Antec NX292
• PSU: Xigmatek 600W 80+

b660 var seçeneklerde ama gen4 yok o biraz saçma olmuş sanki ama özelleştirmede gen4 m2 ssd var neden alayımki?

ValarMorghulish

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
169
12gb ile 8 arasındaki fark oyunda ortaya çıkmaz. Render işleri ile uğraşan kişilerde fark görülür. Onun dışında bir olayı yok.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
tek tek topladım 14 950 tl ediyor en düşük parçalarla aynı parçalarla toplayınca 15 800 tl civarı çıktı neden olmamış onu anlamadım?
tek tek toplamada zaten hocam pahalı cıkar Mining nedeniyle ekran kartı fiyatları ucuyor hocam normalde daha ucuza gelirdi

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637

Sistemde kullandığımız parçalar:
• İşlemci: Intel Core i3-12100F
• Anakart: MSI PRO H610M-G
• Ekran kartı: PNY RTX 3060 8GB
• RAM: XPG Gammix D30 (2x8) 16GB 3200MHz CL16
• Depolama: Adata Legend 700 512GB NVMe M2
• Kasa: Antec NX292
• PSU: Xigmatek 600W 80+
Sistem Olmamıs malesef

1. Psu fsp olsaydı yada deepool
2. ekran kartı 12gb olsaymıs daha iyi olurdu

12gb ile 8 arasındaki fark oyunda ortaya çıkmaz. Render işleri ile uğraşan kişilerde fark görülür. Onun dışında bir olayı yok.
8 gb malesef artık pek is görmüyor 12 gb ile oyunlarda fark var hocam.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri