PCH VENOM 'un kasası

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
berkayytmz' Alıntı:
Herkese merhabalar, pch venom sistemini satın aldım. Aklıma takılan bir şey var. Kasa hakkında PSU hakkında kötü diyenler var sizce hata mı yaptım? Veya herhangi bir sorun çıkarır mı yardımcı olur musunuz ? Sistem linki :https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-venom-a32-570-8-ryzen-3-2300x-8gb-240gb-ssd-rx570-8gb-pmu417398

PSU standart sertifikasız bir PSU 'dur. RX 570 olan VENOM sistemine yeterli bir sorun yok. Ancak ilerisi için bir parça yükseltmesi yapılacaksa bir şey diyemem. Sizde RX 570 yada dengi bir NVIDIA olan bir sistem kullanıyorsanız, çok güçlü işlemciler veya OC vs. gibi ekstrem durumlar yoksa sorun yaşamayacaksınız.

KS

berkayytmz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Almış olduğum sistemdeki ram 3000Mz anakarta oc yapma imkanım var sanırım gigabaytın b450m modelini almıştım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
berkayytmz' Alıntı:
Almış olduğum sistemdeki ram 3000Mz anakarta oc yapma imkanım var sanırım gigabaytın b450m modelini almıştım.

RAM XMP 'si önemsiz o güç anlamında dikkate alınmaz genelde az güç tükettikleri için. Anakartınız OC destekliyor ancak PSU sorun çıkartabilir illede sorun olur demiyorum ama OC işlemi sonuçta daha fazla güç çekeceksiniz sisteme. Sorun olursa OC işleminde mavi ekran veya sistem kapanması yada reset gibi OC yapamazsınız demektir bu PSU yüzünden.

MAliSimsek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
berkayytmz' Alıntı:

RAM XMP 'si önemsiz o güç anlamında dikkate alınmaz genelde az güç tükettikleri için. Anakartınız OC destekliyor ancak PSU sorun çıkartabilir illede sorun olur demiyorum ama OC işlemi sonuçta daha fazla güç çekeceksiniz sisteme. Sorun olursa OC işleminde mavi ekran veya sistem kapanması yada reset gibi OC yapamazsınız demektir bu PSU yüzünden.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri