Fiyat/Performans PCH Yeni Gelecek Orta Segment Sistem Hk.

KS

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Konuşurken lafını ölç burda kimse kimsenin abisi değil. Stok artarsa fiyatda artar ve firma ile anlaşmak kolay değiş şartlar nedir bilmiyoruz. Yoksa Taner hocada biliyor fazla stok çıkarması gerektiğini, tek akıllı sen değilsin. Foruma üye olmuş, süresi, attığı mesaj sayısı önemli olmayan herkese verilse bunun ne anlamı kalır?
Herkese verilsin dediğimi hatırlamıyorum. Zoruna gittiyse laf kalabalığı yapma burda bana. Akıllı makıllı ayarlı konuş yaşını ve haddini bil.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Tartışmaya gerek yok. Birbirinizle anlaşamıyorsanız saygılı bir şekilde iletişimi durdurun.

Sistem konusunda adamlar günler öncesinden fiyat almıştı, ama stok yetersizdi.
Bunu zaten @OceanLaB (Taner) kendisi söyledi ve stoğu yükseltmeye çalıştığını da söylemişti.
Profiline gidip geçmiş mesajlarında görebilirsiniz. Sistem zaten hazırdı yani, stok kısmı kalmıştı.
Yani olmuyorsa olmuyordur. Ne yapsın adamlar?
Firma "6.500'e 200 stok veriyorum, başka türlü sistemi çıkartamam." dese, ne yapmalarını bekliyorsunuz?
"Hayır, 500 stoktan aşağı olursa video çekmem. İptal edelim sistemi" mi desinler?
En azından stok az da olsa 500 kişiye değil, 200 kişiye fayda sağladılar.
Faydalanan 200 kişinin arasına giremediğiniz için tartışmaya gerek yok.
Haftaya PCH başka bir sistem daha yayınlanacak. Ona odaklanın.
PCH'nin sistemini alamazsanız, X-Y-Z kanalları da sistem paylaşıyor. Onları alırsınız.

Potatoe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
İstersen dün gel umrumda değil. Foruma sistem çıkmasının mantığı ödüllendirilmek gibi bir şey "insanlara çeşitli konularda yardımcı olanlar için ayrılan 5-10 stoklu sistemler". Foruma hiç yardımı dokunmamış insana özel sistem çıkarmakla uğraşmak yerine hiç çıkarmamak aynı şey.
Adam burda sistem alacak insanlar için bir öneri sunuyor sen öyle bişey çıkacaksa eski üyelere çıksın mantığına yanaşıyorsun. Umurunda değilse bir daha yorum yapma. Senin yaptığınla onun yaptığı mantığı aynı şey o yönden bakarsak. Akıllı olsan stok sayılarının arttırılmasını destekliyorum dersin.

Potatoe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
@OceanLaB Stok sayıları artmasını istiyoruz kimse alamıyor az stok çıkararak millet birbirine düşüyor alamadığı için. Madem bizim görüşlerimiz önemli haftaya çıkacak sistemde ne tür bir stok sayısı gelicek merak konusu.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Tartışmaya gerek yok. Birbirinizle anlaşamıyorsanız saygılı bir şekilde iletişimi durdurun.

Sistem konusunda adamlar günler öncesinden fiyat almıştı, ama stok yetersizdi.
Bunu zaten @OceanLaB (Taner) kendisi söyledi ve stoğu yükseltmeye çalıştığını da söylemişti.
Profiline gidip geçmiş mesajlarında görebilirsiniz. Sistem zaten hazırdı yani, stok kısmı kalmıştı.
Yani olmuyorsa olmuyordur. Ne yapsın adamlar?
Firma "6.500'e 200 stok veriyorum, başka türlü sistemi çıkartamam." dese, ne yapmalarını bekliyorsunuz?
"Hayır, 500 stoktan aşağı olursa video çekmem. İptal edelim sistemi" mi desinler?
En azından stok az da olsa 500 kişiye değil, 200 kişiye fayda sağladılar.
Faydalanan 200 kişinin arasına giremediğiniz için tartışmaya gerek yok.
Haftaya PCH başka bir sistem daha yayınlanacak. Ona odaklanın.
PCH'nin sistemini alamazsanız, X-Y-Z kanalları da sistem paylaşıyor. Onları alırsınız.
Tabiki kuralları kendilerine göre koymak isteyecek herkes bunu anlıyorum. Saygılı konuşurum
ama gelipte "abisi" vs derse saygı kalmıyor zaten. Küçük görmek bu. Aynen öyle tartışmak gereksiz bundan mesaj kasmak istemem siliyorum mesajlarımı.

Furkanreis

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Taner hocam daha fazla stok çıkarmak istemezmi? Bu işler öyle kolay olmuyor bence konuyu uzatmaya gerek yok

KS

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Tabiki kuralları kendilerine göre koymak isteyecek herkes bunu anlıyorum. Saygılı konuşurum
ama gelipte "abisi" vs derse saygı kalmıyor zaten. Küçük görmek bu. Aynen öyle tartışmak gereksiz bundan mesaj kasmak istemem siliyorum mesajlarımı.
Tartışmak amacım değil güzel kardeşim seni küçük gördüğümde yok fakat sen olayları kendime göre yorumladığımı kast ediyorsun. Ama bir yandanda böyle birşey olursa da eski üyelere olsun diyorsun. İnşallah senin dediğin olur sevinirsin tek akıllı ben olmam en azından. Konunun artık tartışmaya açık olmadığı kanaatindeyim. Gönlüne göre alırsın umarım sistemini.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Dediklerimin arkasındayım, inşallah sizin dediğiniz olur ve fazla stok çıkar. Teşekkür ederim, iyi günler.

Furkanreis

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Bence en iyisi video yayınlandıktan 15 dakika sonra link paylaşılması 1 saat sonra link geldiği için 1 saat içinde forumdan foruma paylaşıldı al-satçılar kartları tazeledi 1 saat çok 2000 kişi birden bakıyor ürüne

KS

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
On
Dediklerimin arkasındayım, inşallah sizin dediğiniz olur ve fazla stok çıkar. Teşekkür ederim, iyi günler.

Fazla stok çıkarsa herkes yararlanır ama yine düşük stok çıktığı taktirde yine buradaki bekleyen herkes üzülür senin gibi benim gibi. İnşallah ikimizde gönlümüze göre alırız kardeşim. Allah'a emanet ol.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,417
Sadece foruma özel stok gelmesini isteyebiliriz. Taner beyler zaten imkan olduğunda böyle stoklar ayırdı. Firmaların şartlarını bilemeyiz. Ama tabiki stok gelirse en azından 200’de 10 çok iyi olur. Ve buraya heyecan katar. @OceanLaB Üstad bu durumu benim gibi merak eden arkadaşlar için detaylandırır mısınız? Ara ara bende arkadaşlarda merak ediyor.
Foruma özel stok olması konusunda ne gibi durumlar söz konusu?

Foruma özel stok konusunu firmalara pek çok kez dile getirdim hocam. Bir kaç kere yaptık hatırlarsanız. Ancak orada video çıktıktan sonra ertesi gün 10 kişi belirleme ve onların satın alabileceği şekilde link ayarlama işinde patlıyoruz.

Mesela Vatan sistemi çıktı 200 adet stok ile. Bunun 10 tanesi foruma ayrıldı. Videoyu yayınladık ve 190 adet satıldı link kapandı. Vatan Bilgisayar'a "hocam 10 tane de foruma ayırmıştık, linki özel şekilde açın da onlara verelim" diyemiyoruz. İşleyiş bakımından kurumsal firmalarda pek bu taktik uymuyor.

Daha ölçekli firmalarda yapabiliyoruz.

mertsaygı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
Foruma özel stok konusunu firmalara pek çok kez dile getirdim hocam. Bir kaç kere yaptık hatırlarsanız. Ancak orada video çıktıktan sonra ertesi gün 10 kişi belirleme ve onların satın alabileceği şekilde link ayarlama işinde patlıyoruz.

Mesela Vatan sistemi çıktı 200 adet stok ile. Bunun 10 tanesi foruma ayrıldı. Videoyu yayınladık ve 190 adet satıldı link kapandı. Vatan Bilgisayar'a "hocam 10 tane de foruma ayırmıştık, linki özel şekilde açın da onlara verelim" diyemiyoruz. İşleyiş bakımından kurumsal firmalarda pek bu taktik uymuyor.

reis haftaya cıkacak sistem belli mi yoksa daha belirlenmedi mı

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,417
Stok tarafına şöyle açıklık getireyim;

Firma bu fiyatları yakalayabilmek için özel destekler alıyor. Yoksa yemin ederim bu fiyatlar ortaya çıkmıyor. Yani bu fiyatlara inilmesi için markalar ciddi fiyat desteği veriyor. Bir nevi aradaki fiyat farkını markaların ödemesi gibi düşünün.

Şimdi stok sayısı 200 adette marka 250 bin TL destek veriyorsa aradaki farkı kapatmak için (örnek), 800 adet stokta 1 milyon TL destek vermesi lazım. Bu da şu kur durumunda mümkünatı olan bir şey değil.

Keza 2000 adet stoklu PCH GG6 yapmıştım. Üstüne sistem gördünüz mü bu kadar stoklu bilmiyorum. Gönül ister ki hepsi öyle olsun. Ancak piyasada her şey aleyhimize ilerlerken şartlar bu kadar zorken imkânsıza yakın.

Beni tanıyan arkadaşlar forumda zaten biliyor. Şeffafım size karşı her zaman. Ben istemez miyim yahu 1K stok olsun, herkes rahat rahat alsın. Bizi tanımayan insanlar da linke girince 1 saat sonra "stokta var" görsün ve memnun olsun satın alsın. Ben neden laf yemek isteyeyim. Hoşuma mı gidiyor. Hepsine tek tek cevap vermeye çalışıyorum.

Günün sonunda alan teşekkür, alamayan küfür ediyor :)

mertsaygı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141

Firma bu fiyatları yakalayabilmek için özel destekler alıyor. Yoksa yemin ederim bu fiyatlar ortaya çıkmıyor. Yani bu fiyatlara inilmesi için markalar ciddi fiyat desteği veriyor. Bir nevi aradaki fiyat farkını markaların ödemesi gibi düşünün.

Şimdi stok sayısı 200 adette marka 250 bin TL destek veriyorsa aradaki farkı kapatmak için (örnek), 800 adet stokta 1 milyon TL destek vermesi lazım. Bu da şu kur durumunda mümkünatı olan bir şey değil.

Keza 2000 adet stoklu PCH GG6 yapmıştım. Üstüne sistem gördünüz mü bu kadar stoklu bilmiyorum. Gönül ister ki hepsi öyle olsun. Ancak piyasada her şey aleyhimize ilerlerken şartlar bu kadar zorken imkânsıza yakın.

Beni tanıyan arkadaşlar forumda zaten biliyor. Şeffafım size karşı her zaman. Ben istemez miyim yahu 1K stok olsun, herkes rahat rahat alsın. Bizi tanımayan insanlar da linke girince 1 saat sonra "stokta var" görsün ve memnun olsun satın alsın. Ben neden laf yemek isteyeyim. Hoşuma mı gidiyor. Hepsine tek tek cevap vermeye çalışıyorum.

bu duruma çözümü sen getiremezsin abi zaten 6500 tl ye ne alınabiliyor sanki artık türkiyede ekran kartı fiyatına sistem ayarlıyorsun stoğun az olması gayet doğal vatanın sitesinin yoğunluğu kaldıramaması senin suçun değil

KS

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608

Bu şekilde olmaması için orta segment sistemini lütfen eğer şartlar el verirse bol stoklu yapın Taner hocam. Mümkünse vatandan olmasın itopya gaming.gen buralardanda olabilir. Çünkü her vatan sisteminde bu yaşanıyor 2 dkda site çöküyor. Siz bizim için çabalıyorsunuz fakat alamayan onca insanda üzülüyor.

cevikyusuf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
106

Hocam daha önce olduğu gibi mağazadan teslimat için forum stoğu olsa

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,417
Bu şekilde olmaması için orta segment sistemini lütfen eğer şartlar el verirse bol stoklu yapın Taner hocam. Mümkünse vatandan olmasın itopya gaming.gen buralardanda olabilir. Çünkü her vatan sisteminde bu yaşanıyor 2 dkda site çöküyor. Siz bizim için çabalıyorsunuz fakat alamayan onca insanda üzülüyor.

Kısa vadede 2 çözüm var;

1-) Ya firmaya şunu söyleyebiliriz; Fiyat çok mükemmel olmasın. O verilecek aradaki desteği stoğa yayalım. Yani 200 stok 6.499 TL değil, 500 stok 6.999 TL gibi.

2-) F/P anlamında eşsiz sistemler devam etsin ancak stok sayısı 200 civarı olsun.

Adamlara hem 500 üzeri stok, hem de mükemmel fiyat olsun demek şu dolar kurunda maalesef mümkün olmuyor. Şartlar biraz lehimize olsa, zaten biz her türlü kavgamızı ediyoruz ama piyasayı biliyorsunuz..

cevikyusuf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
106
Taner hocam Orta seviye sistem için öyle olucak dedi zaten
Doğrudur görmedim daha önce yine bu özelliklerde bir sistem çıkmıştı pchx6 idi sanırım i310100f tuf GTX 1650 li onda foruma özel stok olmuştu İstanbul daki itopya mağazalarından alabilinmisti

Kısa vadede 2 çözüm var;

1-) Ya firmaya şunu söyleyebiliriz; Fiyat çok mükemmel olmasın. O verilecek aradaki desteği stoğa yayalım. Yani 200 stok 6.499 TL değil, 500 stok 6.999 TL gibi.

2-) F/P anlamında eşsiz sistemler devam etsin ancak stok sayısı 200 civarı olsun.

Adamlara hem 500 üzeri stok, hem de mükemmel fiyat olsun demek şu dolar kurunda maalesef mümkün olmuyor. Şartlar biraz lehimize olsa, zaten biz her türlü kavgamızı ediyoruz ama piyasayı biliyorsunuz..
Abi 2.si daha mantıklı değilmi nerde bolluk orda bokluk hesabı
Az olsun ama fiyat performans açısından kuvvetli olsun

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri