Fiyat/Performans PCH Yeni Gelecek Orta Segment Sistem Hk.

Potatoe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
Evet şöyle bir kıstas var; Fiyat mükemmel olunca 1.000 stok da olsa o aynı gün bitiyor. Bu sefer ertesi gün gelen kişi "bin stok bir günde nasıl biter?" sorusunu soruyor.

Biz de haliyle yoruluyoruz. Gerçekten söylüyorum. Eşim bile "anksiyete hastası oldun iyice bu kadar takmak zorunda mısın her kötü detayı" diyor. Ancak elde değil..

İkinci sistemde 3060lı olsun reis herkes bunu bekliyor lütfen bunu dikkate al. Mümkünse vatanla gelmesin itopya gaming.gen bu gibi sitelerle zaten iş birliği yaptın. Sistem hakkında bilgi versen azda olsa fena olmaz.

@OceanLaB

• Beğen
Reactions: Cr7

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
Evet şöyle bir kıstas var; Fiyat mükemmel olunca 1.000 stok da olsa o aynı gün bitiyor. Bu sefer ertesi gün gelen kişi "bin stok bir günde nasıl biter?" sorusunu soruyor.

Biz de haliyle yoruluyoruz. Gerçekten söylüyorum. Eşim bile "anksiyete hastası oldun iyice bu kadar takmak zorunda mısın her kötü detayı" diyor. Ancak elde değil..
Bunun için kısa bir video çekmekte fayda var. Anlamaları güç olsada..

KS

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608

Sende haklısın abi herkesin beklentisi farklı tabi. Sen daha iyisini biliyorsun bizim için orta segment dediğin sistemi bol stoklu çıkarırsan bizim için daha iyi en azından alma şansımız yükselir ben böyle düşünüyorum.

Potatoe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
Sende haklısın abi herkesin beklentisi farklı tabi. Sen daha iyisini biliyorsun bizim için orta segment dediğin sistemi bol stoklu çıkarırsan bizim için daha iyi en azından alma şansımız yükselir ben böyle düşünüyorum.
İnşallah yine 200 stoklu gelmez bende kaç zamandır bekliyorum 3060lı sistem donanım arşivinin 1000 stok çıkardığı RTX 3060’lı sistemi alamadım diye çok üzülmüştüm. Keşke Taner hocada bol stoklu bir sistem çıkartsa en azından dert yakınmalar bir nebze son bulur. @OceanLaB

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,417
İnşallah yine 200 stoklu gelmez bende kaç zamandır bekliyorum 3060lı sistem donanım arşivinin 1000 stok çıkardığı RTX 3060’lı sistemi alamadım diye çok üzülmüştüm. Keşke Taner hocada bol stoklu bir sistem çıkartsa en azından dert yakınmalar bir nebze son bulur. @OceanLaB

2000 stok GG6 yaptık. Ancak o zaman piyasada elle tutulacak bir kaç veri vardı. Şimdi dolar kuru her şeyi engelliyor. Hem çok iyi F/P olsun, hem 1K üstü stok olsun çok çok zor.

mertsaygı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
@OceanLaB reis açıkla bir şeyler be aşağı yukarı fiyatını üç aşağı beş yukarı sistem gereksinimlerini

cevikyusuf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
106
Ben şahsen stok az olsun fiyat güzel olsun mağaza stoğu olsun kafasındayim
Arkadaş çevresinde PC den anlayan benim
Yaklaşık 6 ay olmuştur belki r5 4500 tuf 1660 super li bir PC çıkmıştı arkadaşımın bankası ödeme de sıkıntı çıkardı abi dedim üzülme magazadan alırız ertesi gün magzadan almıştık
Abi stok fazla olup fiyat yüksek olunca bir anlamı kalmıyor ki
Şahsen ben hesabı su şekilde yapıyorum ikinci el fiyatı şu şu bakıyorum sistem fiyatına yakın bir fiyat bu sistem olmuş diyorum gecenki 3080 li sistem veya 3060 li sistem öyle idi

Ama bu 1650 li sistem de o havayı alamadım ama hani daha düşük e çıkma şansı yok o ayrı

Jayjayokocha

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
@OceanLaB hocam sizi bayadır takip ediyorum piyasada bu işin en çok hakkını veren sizsiniz en uyguna sistemler en fazla stokla siz çıkarıyorsunuz zaten 100 bin stok olsa bile herkesi memnun edemezsiniz güzel canınızı sıkmayın bu kadar kaç dakika yayında kaldı zaten önümüzdeki maçlara bakıcaz ama hocam sistemi çıkarmadan birazcık ipucu verin yhaa

dormicum

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
77
Orta segment beklemekteyim. İtopya mağaza açılışına özel olan indirimi Anadolu da yaşadığımızdan alma imkanımız olmadı. Fakat 3080 özelleştirmede kaliteli ürünlerin uygun fiyata verilmesini arzu ediyorum. 3080 18k fiyata çok iyidi. 20-25k fiyata Asus kalitesinin konuştuğu bir sistem çıkmasınıı bekliyorum. Zaten setup kuracak arkadaşlar varsa benim gibi uygun fiyata monitör ve ekipmanlarda ekleyebilmeli, umarım Taner Bey sesimize kulak verir. Büyük firmalar bize bu imkanı sağlayacak kampanyalar ile stoklarını açarlar.

Tabii ki ülkede ki enflasyon, doların baskısını görmek bununda imkan vermemesi Taner Bey gibi bir çok kişiyi rahatsız etmekte fakat büyük firmalar kampanyalarını beklemekteyiz. İnşallah PCH ekibinin gayreti ve firmaların hoş görüsü ile orta segment bir ürün sunabilirler.

KS

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Orta segment beklemekteyim. İtopya mağaza açılışına özel olan indirimi Anadolu da yaşadığımızdan alma imkanımız olmadı. Fakat 3080 özelleştirmede kaliteli ürünlerin uygun fiyata verilmesini arzu ediyorum. 3080 18k fiyata çok iyidi. 20-25k fiyata Asus kalitesinin konuştuğu bir sistem çıkmasınıı bekliyorum. Zaten setup kuracak arkadaşlar varsa benim gibi uygun fiyata monitör ve ekipmanlarda ekleyebilmeli, umarım Taner Bey sesimize kulak verir. Büyük firmalar bize bu imkanı sağlayacak kampanyalar ile stoklarını açarlar.

Tabii ki ülkede ki enflasyon, doların baskısını görmek bununda imkan vermemesi Taner Bey gibi bir çok kişiyi rahatsız etmekte fakat büyük firmalar kampanyalarını beklemekteyiz. İnşallah PCH ekibinin gayreti ve firmaların hoş görüsü ile orta segment bir ürün sunabilirler.

Orta segment için 20-25 k bandı çok fazla. Girişten ortaya doğru gidecek bence orta seviye sistem 12 ile 13 k arasında olur.

Fakiroğlan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Herkese öncelikle selamlar
@OceanLaB hocam sistem orta segment olacağı için bence fiyatı 9-12k olmalı.
Gpu: 1660S,2060,3050,3060 Nvidia tabanlı olsa tadından yenmez.
CPU:Bence Intel olmalı en az 11.nesil ve üzeri
SSD:min 480 GB ve üzeri
Kasa: Sizin videolarda açıkladığınız 5 kriteri içermesi lazım.
Örnek sistem önerisi
İ3 10100f 1660S 8500 tl( istisna)
İ3 12100f 2060 9k
İ3 12100f 3050 10k
İ5 12400,12400f 3060 12k
Hocam bu şekilde olabilir bence smokin giyilecek orta segment fiyatları aşağı yukarı belirttiğim gibi olsa çok iyi olur. Şimdiden bizler için uğraştığınız için teşekkürler.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Belki alamam ama 12400f + 3060 çıkarsa heyecanlanırım. Belki alırım. 28 ekim bitti şimdi eyt mi ne onu beklemek zorundayım lanet olsun :D.

Fakiroğlan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Belki alamam ama 12400f + 3060 çıkarsa heyecanlanırım. Belki alırım. 28 ekim bitti şimdi eyt mi ne onu beklemek zorundayım lanet olsun :D.
Aslında bu kadar yüksek sisteme gerek yok da işte doymama olayı var insan her zaman en yükseğini istiyor 1650 ekran kartı fena değil belki bazı oyunlarda kasma donma yapar ama iş görürdü. Aksam uyuyordum uyanık olsaydım 1650 li sistemi alırdım şimdilik iş görürdü. Ağa senin yaş kaç eyt ??

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Aslında bu kadar yüksek sisteme gerek yok da işte doymama olayı var insan her zaman en yükseğini istiyor 1650 ekran kartı fena değil belki bazı oyunlarda kasma donma yapar ama iş görürdü. Aksam uyuyordum uyanık olsaydım 1650 li sistemi alırdım şimdilik iş görürdü. Ağa senin yaş kaç eyt ??
Halısın iyi bir şey istiyorum aslında 1650 de işimi görür. 16 yım annem ve babam alacak o yüzden.

Kadir6465

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Dünkü sistem güzeldi ama alamadık. Sağlık olsun orta sekmentş bekliyorum inş alacağım

Potatoe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
Herkese öncelikle selamlar
@OceanLaB hocam sistem orta segment olacağı için bence fiyatı 9-12k olmalı.
Gpu: 1660S,2060,3050,3060 Nvidia tabanlı olsa tadından yenmez.
CPU:Bence Intel olmalı en az 11.nesil ve üzeri
SSD:min 480 GB ve üzeri
Kasa: Sizin videolarda açıkladığınız 5 kriteri içermesi lazım.
Örnek sistem önerisi
İ3 10100f 1660S 8500 tl( istisna)
İ3 12100f 2060 9k
İ3 12100f 3050 10k
İ5 12400,12400f 3060 12k
Hocam bu şekilde olabilir bence smokin giyilecek orta segment fiyatları aşağı yukarı belirttiğim gibi olsa çok iyi olur. Şimdiden bizler için uğraştığınız için teşekkürler.

Umarım 12 K fiyatına gelmez. Çünkü hepsini ertesi gün 15 K fiyattan ilanda görürüz. Fiyat olarak biraz daha yüksek fakat stoğu bol olan bir sistem gelmesi bizim yararımıza olacaktır @OceanLaB

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri