olsun sen fiyat verme nolurorta segment 9k ya 2060 alırsın ki şu devirde 2060 eh işte 3060 3060ti lı hazır sistemler 18 19 k şuan benim istegim 15k
sana soracak değilim aslanım fiyat verirken
olsun sen fiyat verme nolurorta segment 9k ya 2060 alırsın ki şu devirde 2060 eh işte 3060 3060ti lı hazır sistemler 18 19 k şuan benim istegim 15k
Bana kalırsa yeni çıkacak sistemlerde 29 Ekimde olduğu gibi çökmeyecek bir sitede sistemin yayınlanması lazım 17.30 dan 18.30 a kadar aralıksız bekledim ve 19.30 a kadar sürekli uğraştım ama sürekli hata verdi ve stok bitti.
Alabilen arkadaşlara hayırlı olsun.
Dediğin fiyatları araştırırsan bulman çok uzak değil onu diyorum, 15k ya orta düzeyde sistem toplarsın zaten merak etme, üstüne biraz daha ekle hatta ama PCH %30-%50 arası çok iyi indirimler yapıyor zaten emin ol öyle bir sistem çıkarırlar ki önüne şaşırır kalırsın. Senin örneklerin çok da iyi F/P değil onu diyorum.orta segment 9k ya 2060 alırsın ki şu devirde 2060 eh işte 3060 3060ti lı hazır sistemler 18 19 k şuan benim istegim 15k
Günümüz koşullarını düşünürsek evet fazla fakat global düşünürsek orta segment gibi geliyor. Beklentim bu yönde ondan dolayı dile getiriyorum.
3060 a 14 13 k cok Max 12 olması lazım ki fp olsunŞuan herkeste 3060 beklentisi oluştu. 3060ti geleceğini ben sanmıyorum. Ama gelirsede tadından yenmez 14-15 kya.
Ben şuanda ve emin bir çok insan da bekliyor yani tabi ne kadar f/p o kadar iyi ama f/p olunca stoktan kaybetiyoruz maksimum f/p değilde %80 f/p bol stok gibi olması daha mantıklı geliyor ?Kısa vadede 2 çözüm var;
1-) Ya firmaya şunu söyleyebiliriz; Fiyat çok mükemmel olmasın. O verilecek aradaki desteği stoğa yayalım. Yani 200 stok 6.499 TL değil, 500 stok 6.999 TL gibi.
2-) F/P anlamında eşsiz sistemler devam etsin ancak stok sayısı 200 civarı olsun.
Adamlara hem 500 üzeri stok, hem de mükemmel fiyat olsun demek şu dolar kurunda maalesef mümkün olmuyor. Şartlar biraz lehimize olsa, zaten biz her türlü kavgamızı ediyoruz ama piyasayı biliyorsunuz..
hocam 3080 bekliyorumŞuan herkeste 3060 beklentisi oluştu. 3060ti geleceğini ben sanmıyorum. Ama gelirsede tadından yenmez 14-15 kya.
Sıkıntılımısınız 3060 lı sistem zaten 14 e toplanır 11- 12 olursa anca fp olur abartmayın
Sıkıntılımısınız 3060 lı sistem zaten 14 e toplanır 11- 12 olursa anca fp olur abartmayın
15 e 3060ti istiyorsan itopyada 16k ya r5 5600x le beraber alabiliyorsun zatenŞuan herkeste 3060 beklentisi oluştu. 3060ti geleceğini ben sanmıyorum. Ama gelirsede tadından yenmez 14-15 kya.
Ben arkadaşa katılıyorum11 12e topladığında alamadığın zaman PCH’ye çamur atarsın. Çok mükemmel bir f/p olursa alamadan sepette kalırsın. Bu şekilde olunca hoşunuzamı gidiyor anlamıyorum. Fiyat bir tık yüksek olup stok sayısı arttırıldığı taktirde herkesin alabileceğini düşünüyorum.
11 12e topladığında alamadığın zaman PCH’ye çamur atarsın. Çok mükemmel bir f/p olursa alamadan sepette kalırsın. Bu şekilde olunca hoşunuzamı gidiyor anlamıyorum. Fiyat bir tık yüksek olup stok sayısı arttırıldığı taktirde herkesin alabileceğini düşünüyorum.
hocam 3080 bekliyorumbakalım inşallah çok uygun fiyata bol stoklu, kalite kokan sistemler gelir
Merhaba Taner hocam, Öncelikle söylemeliyim ki çıkardığınız sistemleri vs. 1 senedir takip ediyorum almak yılbaşına nasip olacak İnşAllah. Söylemek istediğim şeye gelirsek, biliyorsunuz ki daha önceden Pckolik ile RX6700 ve Ryzen 5 5600 özelliklerine sahip bir sistem çıkarmıştınız. O sistemde 1000 adet stok vardı 800 adedi internet için 200 adedi Florya'da bulunan mağaza da satışa çıkmıştı umarım bu hafta çıkacak Orta Segment sistemde de mağaza satışı bulunur ve siteden alamayanlar dükkandan alır, bence çözüm bu olmalı. Teşekkürler, Saygılarımla, İyi Günler.Stok tarafına şöyle açıklık getireyim;
Firma bu fiyatları yakalayabilmek için özel destekler alıyor. Yoksa yemin ederim bu fiyatlar ortaya çıkmıyor. Yani bu fiyatlara inilmesi için markalar ciddi fiyat desteği veriyor. Bir nevi aradaki fiyat farkını markaların ödemesi gibi düşünün.
Şimdi stok sayısı 200 adette marka 250 bin TL destek veriyorsa aradaki farkı kapatmak için (örnek), 800 adet stokta 1 milyon TL destek vermesi lazım. Bu da şu kur durumunda mümkünatı olan bir şey değil.
Keza 2000 adet stoklu PCH GG6 yapmıştım. Üstüne sistem gördünüz mü bu kadar stoklu bilmiyorum. Gönül ister ki hepsi öyle olsun. Ancak piyasada her şey aleyhimize ilerlerken şartlar bu kadar zorken imkânsıza yakın.
Beni tanıyan arkadaşlar forumda zaten biliyor. Şeffafım size karşı her zaman. Ben istemez miyim yahu 1K stok olsun, herkes rahat rahat alsın. Bizi tanımayan insanlar da linke girince 1 saat sonra "stokta var" görsün ve memnun olsun satın alsın. Ben neden laf yemek isteyeyim. Hoşuma mı gidiyor. Hepsine tek tek cevap vermeye çalışıyorum.
Günün sonunda alan teşekkür, alamayan küfür ediyor![]()
Merhaba Taner hocam, Öncelikle söylemeliyim ki çıkardığınız sistemleri vs. 1 senedir takip ediyorum almak yılbaşına nasip olacak İnşAllah. Söylemek istediğim şeye gelirsek, biliyorsunuz ki daha önceden Pckolik ile RX6700 ve Ryzen 5 5600 özelliklerine sahip bir sistem çıkarmıştınız. O sistemde 1000 stok vardı 800 tanesi internet için 200 tanesi Florya'da bulunan mağaza da satışa çıkmıştı umarım bu hafta çıkacak Orta Segment sistemde de mağaza satışı bulunur ve siteden alamayanlar dükkandan alır, bence çözüm bu olmalı. Teşekkürler, Saygılarımla, İyi Günler.
300 stok olsa 100 tanesi belirli bir mağazaya ayrılsa yine iyi olurKeşke yine 1000 stok olup 200 tanesi mağazaya ayrılsa..
300 stok olsa 100 tanesi belirli bir mağazaya ayrılsa yine iyi olur
9-10k sistem çıksa ya 6600 2060 3050