Ağustos ayı içerisinde çıkacak hocam 2 toplama bir inceleme diye biliyorum, ilk sistem muhtemelen anlaşılan rtx sistem olacaktır.Hocam bu sistem gelecek ilk sistem mi olacak? Birde ne zamana gelecek agustosun sonunda mi tam anlayamadim bagislayin
Ağustos ayı içerisinde çıkacak hocam 2 toplama bir inceleme diye biliyorum, ilk sistem muhtemelen anlaşılan rtx sistem olacaktır.Hocam bu sistem gelecek ilk sistem mi olacak? Birde ne zamana gelecek agustosun sonunda mi tam anlayamadim bagislayin
İnceleme toplama derken inceleme sistemi f/p Olmayacakmı Yani kendi Yapmış oldukları sistem (yoksa Hazır Sistem Mi incelenicek) Tam olarak anlayamadımAğustos ayı içerisinde çıkacak hocam 2 toplama bir inceleme diye biliyorum, ilk sistem muhtemelen anlaşılan rtx sistem olacaktır.
Hocam 2 adet toplama (üyelerin ve sizin beklediğiniz) 1 adet ürün inceleme(özellikler fiyat vs) olacağını anladım hocamın mesajından. Sorunuza gelince elbette rtx kartlı fiyat performans bir sistem olacak aralığı da 9-11 k olacak gibi.İnceleme toplama derken inceleme sistemi f/p Olmayacakmı Yani kendi Yapmış oldukları sistem (yoksa Hazır Sistem Mi incelenicek) Tam olarak anlayamadım
3050 olacağına 2060 yapar hoca daha iyisi hem . Tahminimce Muhtemel 1 tanesi rx6600 bir tanesi 3060 olacak ekran kartlarınınTahminim 9-11 k arası bekliyorum hocam ama sadece tahmin giriş orta tarzı sistem olacağı ve rtx anlaşmasından anladığım kadarıyla 3050 bir sistem olma ihtimali yüksek geldi bana
Hocam Rtx garanti bütçe belli 9-11 arası 3060 çıkarırsa biz üyeler olarak smokin giyelim hakkıdır hocamın, ben imkansız diyorum3050 olacağına 2060 yapar hoca daha iyisi hem . Tahminimce Muhtemel 1 tanesi rx6600 bir tanesi 3060 olacak ekran kartlarının
Yine de piyasaya göre uygun olacak hocam, ilerde alamamaktansa 3050 almak her türlü iyidir, kendim kullanıyorum fena iş görmüyor oyunlardaDaha önce 2060 çıkarmıştı dediğin gibi 2060 yerine 3050 çıkabilir.11 k ya 3060 çıkarsa smokine giyeriz ama 3050 çıkarsa beklediğimize değmez
Müneccimlikte kurs veriyor musunuz ?Müneccim gibi adamım bee![]()
Hocam RX 6600lü bir sistem dışarıdan 12k civarına toplanır keşke bir düzenlemeyle 6600lü sistem çıkarsanız 3050 olursa tam bütçemde fakat 3050 almak istemiyorum RX 6600 varken 3050 içine sinmiyor kolay değil biliyorum diğer sistemler umarım isteğimi karşılar.Fiyat 9-11K arası planlıyoruz. RTX serisi kart, kuvvetle muhtemel AMD daha uyguna geleceği için AMD CPU, B450 serisi anakart.
İçgüdüsel bizimkisi hocam kursla dersle olmaz gözü kapatıp yapıştırıyoruzMüneccimlikte kurs veriyor musunuz ?
5600 pcı express 4.0 olduğu için ileriye dönük olacaktır.hocam bence 13 k bandında olması daha iyi olurdu sistem alırken 1 kere alıyoruz ve 10 yıl kullanıcaz o kadar para vermişken tam almak daha iyi olurdu fiyatı bu kadar düşürüceksek amd ekran kartı daha performanslı olurdu. Benim beklendim orta bir sistem dediğiniz için 3060 lı ortalama bir sistem lazımdı. i5 12400f li yada 5 5500 yada 5 600 lü.
Hocam RX 6600 yerine rtx 3050 kullandınız sanırım eğer bu doğruysa neden böyle oldu stoklar mı sıkıntı yarattı ? Merak ettimde.Vallahi öyle 2 haftadır herkesle çekişme halindeyim. Bütün firmalarla konuştum. Bu kadar baskı yapınca sonra "bunlar da hiç bir şeyi beğenmiyor" demeye başladılar arkamızdan. Halbuki alakası yok.
piyasa stoklarının hepsi temmuz ayı hazır sistemlerinde harcandı onlarca kanal 1000-2000 stoklu sistemler çıkardıHocam RX 6600 yerine rtx 3050 kullandınız sanırım eğer bu doğruysa neden böyle oldu stoklar mı sıkıntı yarattı ? Merak ettimde.
Müneccim hocam sizce bütün bu kavgalar uğraşlar sadece ilk toplama sistem için mi olmuştur yoksa diğeri de böyle midir ?Yine de piyasaya göre uygun olacak hocam, ilerde alamamaktansa 3050 almak her türlü iyidir, kendim kullanıyorum fena iş görmüyor oyunlarda
Diğerinde bir tık daha çıta yükseleceğini düşünüyorum, halk bu kadar söylendiği için Taner hoca " alın lan size AMD rx serisi" diyecek gibi duruyorMüneccim hocam sizce bütün bu kavgalar uğraşlar sadece ilk toplama sistem için mi olmuştur yoksa diğeri de böyle midir ?
Ağzınız bal yesin.Diğerinde bir tık daha çıta yükseleceğini düşünüyorum, halk bu kadar söylendiği için Taner hoca " alın lan size AMD rx serisi" diyecek gibi duruyor