PCHocası GG6 İntel Kasa Çok Kötü (Ekran Kartı+80 Dereceyi Görüyor)

KS

furkangorur

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
126
Hocam o videoda zaten tek başına haritada gezerken videosu atılmıstı. Ranked maçta zaten bu fpsler alınmayacağı belli. En max alınabilecek fps 270 falan olur zaten.
Oda 165 hz monitörde fazlasıyla yeterli.
Hocam kasanın ön camını çıkardım. 165hz 2k görüntü full ayarlarda 250 alıyorum. Kasanın ön camını çıkarmadığım zaman daha düşük alıyordum çünkü ekran kartı ısınıyordu

KS

furkangorur

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
126
1080p +400 o sistemle kimse alamaz dostum .
3 pin ya da 4 pin olması birşey değiştirmiyor 2 gündür bu cümle dönüyor forumda . 3 pin sabit fan devrinde döner fanın , 4 pin değişken ayarlanabilir .
Bu ekran kartı ısısı ile 2. Konu .
Kasa önü cam mı mesh mi ?
Özellikle valoda o ekran kartı sıcaklığı normal değil .
Cam idi fakat camı çıkardık ekran kartı sıcaklığı oyundayken 80 den 70 e düştü bazen 65 e kadar düşüyor. 100 fps arttı valorantta. Kasa gerçekten çok kötü. Ama donanımlar harika.

Nartive

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Arkadaşlar biraz konu dışı olacak ama kumanda hangi kutudan çıktı acaba? Bende çıkmadı ya da ben görmedim sanırım.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Cam idi fakat camı çıkardık ekran kartı sıcaklığı oyundayken 80 den 70 e düştü bazen 65 e kadar düşüyor. 100 fps arttı valorantta. Kasa gerçekten çok kötü. Ama donanımlar harika.
Tamam sorun çözülmüş kasayı satıyorsun , yeni mesh yapılı kasa alıyorsun iş tamam

bys

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Kasam ısınıyor diyenler intelin ilk çıkan kasasını mı kullanıyor.
Yoksa değiştirilip tekrar satışa çıkan 2.kasayımı acaba?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri