Pchocası Goat Çok Sesli Çalışıyor

silentflex

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
209
Sorunum o değil ki hocam fanlar 😃 anakartta sadece cpu fan var.
Senin derdin şu yani kasanin fanları çalışmıyor sadece cpu fan çalışıyor diyorsun @EymenO.

Reset tuşunu anakarta takarsan led olan yer reset olur, çok önemli değil fanlar sabit yansın diyorsan değişebilirsin
Reset gereksiz anakart argb destekler iken reset yaparsa orayı çok saçma olur ledleri değiştirme özelliği var iken yani

KS

erkamacar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Senin derdin şu yani kasanin fanları çalışmıyor sadece cpu fan çalışıyor diyorsun @EymenO.
Hayır çalışıyorlar ama hep tam devir çalışıyorlar dolayısıyla kafa utuluyor. Anakarta bağlanamaz mıyız? 2005’ten kalma kasa var onda bile 3 pin, bunu niye molex yapmışlar aklım almıyor.

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370

Reset gereksiz anakart argb destekler iken reset yaparsa orayı çok saçma olur ledleri değiştirme özelliği var iken yani
Kasa fanları çalışmıyor dememiş, ama çalışmıyorsa fanların takılı olduğu molex ile PSU'dan çıkan molex kablosu ayrılmış olabilir takarsa çalışır. Zaten konu başlığı fanlarım çalışmıyor değil, sesli çalışıyor.

silentflex

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
209
Kasa fanları çalışmıyor dememiş, ama çalışmıyorsa fanların takılı olduğu molex ile PSU'dan çıkan molex kablosu ayrılmış olabilir takarsa çalışır. Zaten konu başlığı fanlarım çalışmıyor değil, sesli çalışıyor.
Karıştırdım pardonnnn

Hayır çalışıyorlar ama hep tam devir çalışıyorlar dolayısıyla kafa utuluyor. Anakarta bağlanamaz mıyız? 2005’ten kalma kasa var onda bile 3 pin, bunu niye molex yapmışlar aklım almıyor.
@Kürşat Kütükçü

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
Ben kasayı çalıştırdığımda çok dikkatimi çekmedi tam da hatırlayamıyorum şu an ama kulaklık takılıyken de mi rahatsız ediyor o kadar sesli nasıl olabilir

KS

erkamacar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Yok kulaklıkla etmiyor hocam ama pc de iş yaparken rahatsız ediyor. Bunun çözümü yeni fanlar mı almak?

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370

silentflex

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
209
Yok kulaklıkla etmiyor hocam ama pc de iş yaparken rahatsız ediyor. Bunun çözümü yeni fanlar mı almak?
Hocam kasayı çalıştırıp video atar mısınız benim kasa gelince karşılaştırmasını yaparız bende goat almıştım siz video atın bı sesin videosunu bende gelince benim kasanın sesini atarım size

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri