PCHocası Hero Sistemini aldım ama ekran kartı montajını yapamadım.

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328
Mandal açık ve tam yuvaya gelince biraz bastırarak takabilirsiniz fanlar aşağı bakıcak şekilde

kaanmeng17

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Bak şöyle yapalım, acele etmemize gerek yok.
Farkında olmadan yanlış bir şey yaparsın, ekran kartı arızalanır vs.

Öncelikle kasayı yavaşça 180 derece döndür, ya da sen kalkıp kasanın diğer tarafına geç.
Yani kasaya bu açıdan bakma, tam tersi yönden bak.
Ekli dosyayı görüntüle 7609Ekli dosyayı görüntüle 7611

Tam ters açıdan bakarsan ve bu şekilde montaj yaparsan, yuvayı daha rahat görebilirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 7610
Abi ekran kartı zarar görürse en iyisi bilgisayarcıya gitmesi

KS

FarukW

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Onların takması daha iyi olur ekran kartı zarar görmesin diye söylüyorum
Normalde bende öyle düşünüyorum bu yüzden cumartesi günü montaj konusunda pckolige mail attım ancak hâlen cevap yazmadılar. Eğer ki bir kaç gün içerisinde dönüş yapmazlarsa bir bilgisayarcıya gideceğim.

kaanmeng17

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Normalde bende öyle düşünüyorum bu yüzden cumartesi günü montaj konusunda pckolige mail attım ancak hâlen cevap yazmadılar. Eğer ki bir kaç gün içerisinde dönüş yapmazlarsa bir bilgisayarcıya gideceğim.
Yanlız yanınızda yapsın sizde öğrenirsiniz hem

ibrahimdeneme

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Yukarda atılan görselli şekilde bir deneyin isterseniz olmuyorsa bırakın bilgisayarcı taksın.

KS

FarukW

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İlginiz için teşekkürler. Son bir defa daha deneyeceğim, olmazsa yarın bilgisayarcıya giderim. İyi akşamlar hepinize

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
İlginiz için teşekkürler. Son bir defa daha deneyeceğim, olmazsa yarın bilgisayarcıya giderim. İyi akşamlar hepinize
Görselde paylaştığım şekilde, ters açıdan bakarsan yapabilirsin. Böylece olup olmadığını daha net görebilirsin.
1663777758527.png
1663777869655.png

Kartı yuvaya tam olarak taktıktan sonra kilit mandalı otomatik olarak kapanacak.
Bunu gördükten sonra bir elinle kartı tutarken, diğer elinle telefonunu kullanabilirsin.
Telefonunu ters çevirip, flaşını ve kamerasını kullanarak çok daha yakından bakabilirsin.
321.png

Kamera ile de kontrol ettikten sonra bir sorun görünmüyorsa, kasaya vidalamaya başlayabilirsin.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Arkadaşımda almıştı ben de takmasına yardım etmiştim. Fanlar aşağı gelecek şekilde ekran kartı mandalı açık, tam yerine gelince hafif bastırınca oturuyor. Sonrasında vidaları sıkıp kasa demirini takmıştık.

ibrahimdeneme

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Arkadaşımda almıştı ben de takmasına yardım etmiştim. Fanlar aşağı gelecek şekilde ekran kartı mandalı açık, tam yerine gelince hafif bastırınca oturuyor. Sonrasında vidaları sıkıp kasa demirini takmıştık.
İsletim sistemi kurulu gelmiş miydi, Birde takılmayan vs bir şey var mıydı bazı kişilerde oluyorda sormak istedim bende aldım

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
İsletim sistemi kurulu gelmiş miydi, Birde takılmayan vs bir şey var mıydı bazı kişilerde oluyorda sormak istedim bende aldım
Win 10 kuruluydu. Kullanıcı adı hero yazıyordu. Sadece ekran kartı montaj ve boşta duran pinleri taktık. Biosu güncel mi diye kontrol etmeyi unuttum ama sorunsuz oyun yükleyip denedi. Haftasonundan beride aktif kullanıyor. Ram mhz 3600 görünüyordu. Açınca sadece kullanacağı program ve oyunları indirdi.
Ekleme: kasanın arkasındaki psu on/off kapalı olabilir.

Son düzenleme:

ibrahimdeneme

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Win 10 kuruluydu. Kullanıcı adı hero yazıyordu. Sadece ekran kartı montaj ve boşta duran pinleri taktık. Biosu güncel mi diye kontrol etmeyi unuttum ama sorunsuz oyun yükleyip denedi. Haftasonundan beride aktif kullanıyor. Ram mhz 3600 görünüyordu. Açınca sadece kullanacağı program ve oyunları indirdi
Boşta duran pinler neydi tam olarak sadece ekran kartı pinleri mi acaba?

jelatin255

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Plastikleri söktüm
Dostum bende ilk defa ekran kartı taktım ve senin gibi zorlandım. Anakart ve kasa arasında birkaç milimlik bir boşluk var ekran kartını takarken ekran kartının o tarafa bakan metalini o araya sokarsan ekran kartı tam oturuyor

KS

FarukW

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler. Bilgisayarcı ile telefonda kameralı görüşerek sorunu çözdüm. Hepinize iyi günler dilerim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri