Abi ekran kartı zarar görürse en iyisi bilgisayarcıya gitmesiBak şöyle yapalım, acele etmemize gerek yok.
Farkında olmadan yanlış bir şey yaparsın, ekran kartı arızalanır vs.
Öncelikle kasayı yavaşça 180 derece döndür, ya da sen kalkıp kasanın diğer tarafına geç.
Yani kasaya bu açıdan bakma, tam tersi yönden bak.
Ekli dosyayı görüntüle 7609Ekli dosyayı görüntüle 7611
Tam ters açıdan bakarsan ve bu şekilde montaj yaparsan, yuvayı daha rahat görebilirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 7610
Normalde bende öyle düşünüyorum bu yüzden cumartesi günü montaj konusunda pckolige mail attım ancak hâlen cevap yazmadılar. Eğer ki bir kaç gün içerisinde dönüş yapmazlarsa bir bilgisayarcıya gideceğim.Onların takması daha iyi olur ekran kartı zarar görmesin diye söylüyorum
Yanlız yanınızda yapsın sizde öğrenirsiniz hemNormalde bende öyle düşünüyorum bu yüzden cumartesi günü montaj konusunda pckolige mail attım ancak hâlen cevap yazmadılar. Eğer ki bir kaç gün içerisinde dönüş yapmazlarsa bir bilgisayarcıya gideceğim.
Yukarda atılan görselli şekilde bir deneyin isterseniz olmuyorsa bırakın bilgisayarcı taksın.Normalde bende öyle düşünüyorum bu yüzden cumartesi günü montaj konusunda pckolige mail attım ancak hâlen cevap yazmadılar. Eğer ki bir kaç gün içerisinde dönüş yapmazlarsa bir bilgisayarcıya gideceğim.
Rica ederiz İyi Günler Dileriz-İlginiz için teşekkürler. Son bir defa daha deneyeceğim, olmazsa yarın bilgisayarcıya giderim. İyi akşamlar hepinize
Teşekkürler son durum olumsuz da olsa cevabını bekliyoruz.İlginiz için teşekkürler. Son bir defa daha deneyeceğim, olmazsa yarın bilgisayarcıya giderim. İyi akşamlar hepinize
Görselde paylaştığım şekilde, ters açıdan bakarsan yapabilirsin. Böylece olup olmadığını daha net görebilirsin.İlginiz için teşekkürler. Son bir defa daha deneyeceğim, olmazsa yarın bilgisayarcıya giderim. İyi akşamlar hepinize
İsletim sistemi kurulu gelmiş miydi, Birde takılmayan vs bir şey var mıydı bazı kişilerde oluyorda sormak istedim bende aldımArkadaşımda almıştı ben de takmasına yardım etmiştim. Fanlar aşağı gelecek şekilde ekran kartı mandalı açık, tam yerine gelince hafif bastırınca oturuyor. Sonrasında vidaları sıkıp kasa demirini takmıştık.
Win 10 kuruluydu. Kullanıcı adı hero yazıyordu. Sadece ekran kartı montaj ve boşta duran pinleri taktık. Biosu güncel mi diye kontrol etmeyi unuttum ama sorunsuz oyun yükleyip denedi. Haftasonundan beride aktif kullanıyor. Ram mhz 3600 görünüyordu. Açınca sadece kullanacağı program ve oyunları indirdi.İsletim sistemi kurulu gelmiş miydi, Birde takılmayan vs bir şey var mıydı bazı kişilerde oluyorda sormak istedim bende aldım
Boşta duran pinler neydi tam olarak sadece ekran kartı pinleri mi acaba?Win 10 kuruluydu. Kullanıcı adı hero yazıyordu. Sadece ekran kartı montaj ve boşta duran pinleri taktık. Biosu güncel mi diye kontrol etmeyi unuttum ama sorunsuz oyun yükleyip denedi. Haftasonundan beride aktif kullanıyor. Ram mhz 3600 görünüyordu. Açınca sadece kullanacağı program ve oyunları indirdi
Evet sadece ekran kartıydı. Pinlerin yönü belli zaten. Dikkatli bakarsanız sorun olmaz. Bir tarafı düz diğer tarafı kıvrımlıBoşta duran pinler neydi tam olarak sadece ekran kartı pinleri mi acaba?
Dostum bende ilk defa ekran kartı taktım ve senin gibi zorlandım. Anakart ve kasa arasında birkaç milimlik bir boşluk var ekran kartını takarken ekran kartının o tarafa bakan metalini o araya sokarsan ekran kartı tam oturuyorPlastikleri söktüm
Sorun ne yüzünden kaynaklanıyormuş bizimle paylaşır mısınız?Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler. Bilgisayarcı ile telefonda kameralı görüşerek sorunu çözdüm. Hepinize iyi günler dilerim
Sorun ne yüzünden kaynaklanıyormuş bizimle paylaşır mısınız?