Pchocası Hero yardım!

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Arkadaşlar PC siyah ekran veriyor. Bugün Google'da dizi ilerken siyah ekran verdi. Kendiliğinden tekrar açılmıyor. Elle açıp kapatıyorum. Tekrar açtığımda ekran kartım devre dışı kalmış gözüküyor. Bu hatayı 3 defa aldım şimdiye kadar. Birisi oyundayken ikincisi normal masaüstünde üçüncüsü ise Google'da .Ddu ile kaldırıyorum driverı yüklüyorum yine aynısı oluyor. 22.6.1i kullanıyorum. Kendiliğinden driver mı siliniyor ne oluyor anlamadım. Lole girince baktım 15 FPS alıyorum. Kontrol ettim aşağıya fotoyu bırakıyorum böyle bı sorun çıktı. Bilen yaşayan varsa yardımcı olsun lütfen.

Ekli dosyalar

• IMG_20220930_164320_193.jpg
    IMG_20220930_164320_193.jpg
    8.1 MB · Görüntüleme: 20
KS

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Yok mu ya kimse yardımcı olabilecek?

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Arkadaşlar PC siyah ekran veriyor. Bugün Google'da dizi ilerken siyah ekran verdi. Kendiliğinden tekrar açılmıyor. Elle açıp kapatıyorum. Tekrar açtığımda ekran kartım devre dışı kalmış gözüküyor. Bu hatayı 3 defa aldım şimdiye kadar. Birisi oyundayken ikincisi normal masaüstünde üçüncüsü ise Google'da .Ddu ile kaldırıyorum driverı yüklüyorum yine aynısı oluyor. 22.6.1i kullanıyorum. Kendiliğinden driver mı siliniyor ne oluyor anlamadım. Lole girince baktım 15 FPS alıyorum. Kontrol ettim aşağıya fotoyu bırakıyorum böyle bı sorun çıktı. Bilen yaşayan varsa yardımcı olsun lütfen.
Öncelikle 22.5.1 kullanın.

KS

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Yükledim hocam. 3 defa silip yükledim.

KS

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Ekran kartından CW sesi de alıyorum. Değişim yaptırmalı mıyım bu sorunlarda varken? Hatta değişim yapıyorlar mı diye de sormuş olayım?

Deniz Koloğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
iade/değişim süresi yasal olarak 14 gün eğer dolmadıysa yapabilirsiniz dolduysa sistemde sıkıntı olduğunu teknik servise gitmesi gerektiğini söylersiniz kargo ile de yollarsınız aldığınız yere

KS

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Tamam teşekkür ederim.

KS

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Şimdi arayacağım bakalım sağolun.

KS

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
İletişime geçtim pckolik ile. Diyorum ki siyah ekran alıyorum sonrasında ekran kartım devre dışı kalıyor. Bana son driver sürümünü indirmemi söylüyor. Ayrıca da coil whine sesi alıyorum diyorum. xfxin sitesinden 2.2 sürümünü indirin diyor. CW sesi donanımsal bir hata değil mi yazilimsal bir şey indirip nasıl çözebiliriz? Yanlış mı biliyorum?

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Yanlış driver indiriyor olabilir misiniz? Özelden pm atın bana

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri