Giriş seviye 10k nın üstünde olmaz büyük ihtimalle. Siz biraz bol keseden tahmin yapmışsınız.Giris seviyesi 12000,
Orta seviye 16000,
Ust seviye 20000 den asagisi at eti olur
Giriş seviye 10k nın üstünde olmaz büyük ihtimalle. Siz biraz bol keseden tahmin yapmışsınız.Giris seviyesi 12000,
Orta seviye 16000,
Ust seviye 20000 den asagisi at eti olur
bu devirde 10k altı sistem toplayabileceğini sanmıyorumGiriş seviye 10k nın üstünde olmaz büyük ihtimalle. Siz biraz bol keseden tahmin yapmışsınız.
10k ya çok rahat 12. nesil işlemcili ,6500xt li sistem toplanabilir aslında. Hatta daha iyi birşeyler de çıkabilir.bu devirde 10k altı sistem toplayabileceğini sanmıyorum
Rtx kartların hepsinde dlss var yanlış bilgi vermeyin lütfen.2060da dlss yok
Knk onlar orta segment sayılıyor giriş seviyesi 1650 falan değilmi yoksa benmi yanlış biliyorumGiriş seviye de örnek veriyorum 1660 süper veya 2060 orta seviye.mi oluyor
Knk render sürelerin bir tık uzun olur başka pek problemin olmazArkadaşlar ben photoshop, illustrator, after effects, pro gibi programları kullanmak amacıyla pc alacağım. bu giriş seviyesi olarak cıkacak pc işimi görür mü? Çok ahım şahım bir şey istemiyorum. Oyun olarak sadece Fm falan oynarım
Knk 2060 lı sistemin 12k civarlarında olması için çok fazla indirim yapmaları lazım geçen 2060 lı sistemlere baktım ama pek detaylı değil 16k civarlarında dolaşıyorlardıŞimdi rtx 2060 fln olurmu yani söyle valoda 250 fps alabileceğimiz işlemcili
Yoksa Bi tık altımı benim bütçem 12k civarları da orta segmente yetermi
1650 girişin girişi. 1660superden aşağıya olmamalı benim fikrim.Knk onlar orta segment sayılıyor giriş seviyesi 1650 falan değilmi yoksa benmi yanlış biliyorum