PcHocası yeni sistem özellikler

Ata Şen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Arkadaşlar selam pchocası yeni sistemin ne zaman çıkacağı ve özelliklerinin neler olacağıyla ilgili bilginiz var mı ?

dormicum

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
77
yarın cuma bakalım bir süpriz olur mu ?

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Açıklanan bir şey olmadı daha ben de arkadaşım için bakıyorum ama ya tarihler belli olmuyor ya da erteleniyor. İyi fiyata yükse stoklu gelsin beklemeye razıyım.

KS

Ata Şen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Herhangi net bir bilgi yok fakat size önerim 10 gün içerisinde almanız. Yılbaşından sonra fiyatların ne olacağını kimse kestiremez.
Hocam mert bayantemurun sistem kaçmayaydı iyidi gaming gen dost kayaoğlu dk4 ün kasa ve psu sunu değiştirmesini bekliyorum

KS

Ata Şen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Konuyu yükselteyim dedim bu pc gelirse 12-14k aralığında pchocasınınkini alıcam tarih bilgisi var mı ?

KS

Ata Şen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Dostlar bugünkü gaming gecesinde alıcam muhtemelen sistemi pc hocası ile bilgi yoksa bilgisi olan yazabilir mi

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Dostlar bugünkü gaming gecesinde alıcam muhtemelen sistemi pc hocası ile bilgi yoksa bilgisi olan yazabilir mi
Bilgi yok maalesef ben de arkadaşım için takip ediyorum, açıklama görmedim hiç. Gaming gecesinde akmayı planladığınız sistemi ve bütçenizi paylaşırsanız daha iyi öneri ve fiyat performans mı diye belirtilme imkanı olur. Sistem almadab önce bende takip ediyordum. Bazen yüksek fiyatları indirim diye sunabiliyorlar.

KS

Ata Şen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Bilgi yok maalesef ben de arkadaşım için takip ediyorum, açıklama görmedim hiç. Gaming gecesinde akmayı planladığınız sistemi ve bütçenizi paylaşırsanız daha iyi öneri ve fiyat performans mı diye belirtilme imkanı olur. Sistem almadab önce bende takip ediyordum. Bazen yüksek fiyatları indirim diye sunabiliyorlar.
13k geçmemeli

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri