Kasım ayında çıkacağını söylemişti özellikleri hakkında bilgimiz yok.Arkadaşlar selam pchocası yeni sistemin ne zaman çıkacağı ve özelliklerinin neler olacağıyla ilgili bilginiz var mı ?
Kasım ayında çıkacağını söylemişti özellikleri hakkında bilgimiz yok.
benimde,aylardır sistem almaya çalışıyorumBenim hevesim kaçtı artık yav.
Hocam herhangi bir bilgi var mıDaha belli değil diye biliyorum.
Salı saat 01:06 eskiden çıkarılan sistemin değiştirilmiş hali için şöyle bir yorum yazılmış;Hocam herhangi bir bilgi var mı
Herhangi net bir bilgi yok fakat size önerim 10 gün içerisinde almanız. Yılbaşından sonra fiyatların ne olacağını kimse kestiremez.Kasım ayıysa çıkması lazım indirimleri bekliyorum bende biticek yarın, umarım çıkar hemen
Hocam mert bayantemurun sistem kaçmayaydı iyidi gaming gen dost kayaoğlu dk4 ün kasa ve psu sunu değiştirmesini bekliyorumHerhangi net bir bilgi yok fakat size önerim 10 gün içerisinde almanız. Yılbaşından sonra fiyatların ne olacağını kimse kestiremez.
Şuan henüz net bir bilgi yok malasef.Konuyu yükselteyim dedim bu pc gelirse 12-14k aralığında pchocasınınkini alıcam tarih bilgisi var mı ?
Yarından sonra beklemicem dahaÜzgünüm ama beklemeyin. Yarın ne olacağı belli değil.
Bilgi yok maalesef ben de arkadaşım için takip ediyorum, açıklama görmedim hiç. Gaming gecesinde akmayı planladığınız sistemi ve bütçenizi paylaşırsanız daha iyi öneri ve fiyat performans mı diye belirtilme imkanı olur. Sistem almadab önce bende takip ediyordum. Bazen yüksek fiyatları indirim diye sunabiliyorlar.Dostlar bugünkü gaming gecesinde alıcam muhtemelen sistemi pc hocası ile bilgi yoksa bilgisi olan yazabilir mi
13k geçmemeliBilgi yok maalesef ben de arkadaşım için takip ediyorum, açıklama görmedim hiç. Gaming gecesinde akmayı planladığınız sistemi ve bütçenizi paylaşırsanız daha iyi öneri ve fiyat performans mı diye belirtilme imkanı olur. Sistem almadab önce bende takip ediyordum. Bazen yüksek fiyatları indirim diye sunabiliyorlar.