Yardım Pcie Supplemental Power Hakkında

Picamalı Penguen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Arkadaşlar bugün topladığım pc nin montajını yaptım ama ana kartın altında cpu girişine benzer bir yer gördüm ana kartımın sitesinde araştırdığımda Supplemental power yazıyor ekran kartıma gelen bir kablo çift giriş halde diğer ucunu buraya mı takmam gerekiyor. ekran kartım 16 pinli bir kablo uzantısında 8 pin daha var.

Ekli dosyalar

• b850.PNG
    b850.PNG
    582 KB · Görüntüleme: 5

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,953
Arkadaşlar bugün topladığım pc nin montajını yaptım ama ana kartın altında cpu girişine benzer bir yer gördüm ana kartımın sitesinde araştırdığımda Supplemental power yazıyor ekran kartıma gelen bir kablo çift giriş halde diğer ucunu buraya mı takmam gerekiyor. ekran kartım 16 pinli bir kablo uzantısında 8 pin daha var.
Supplemental PCIe Power'ın eklenmesiyle kullanıcılar, sistemlerinin MSI'ın gelişmiş güç yönetim teknolojisi tarafından desteklendiğini ve gelecekteki bilgi işlem gücü gereksinimlerindeki gelişmelere hazır olduğunu bilerek en zorlu oyunları ve uygulamaları güvenle çalıştırabilir.
diye açıklama yapmış msi

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Hayır extra güç bağlantısı yapmanıza gerek yok tek soket ekran kartı için yeterli. Genelde 75W olup güç girişi olmayan OC ile 130W değerlerine çıkan eski tip ekran kartları için Anakart üzerine konulmuş bir soket yani sizinki zaten gerekli güç girişine sahip olduğu için size lazım değil.

KS

Picamalı Penguen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeler için peki 12v 6*2 yi nerede kullanıyoruz anakart üzerindeki tüm yerler dolu . ve öyle uçlu hiç girişim yok
Hayır extra güç bağlantısı yapmanıza gerek yok tek soket ekran kartı için yeterli. Genelde 75W olup güç girişi olmayan OC ile 130W değerlerine çıkan eski tip ekran kartları için Anakart üzerine konulmuş bir soket yani sizinki zaten gerekli güç girişine sahip olduğu için size lazım değil.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri