Pcıe X16 Led Kırmızı Yanıp Sönüyor

Furkan Yurttutan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
arkadaşlar asus b450m dragon bulk anakartta pcıe x16 led yazan yer kırmızı yanıp sönüyor bu normal bişeymi. ekran kartı asus 2070.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
RE: pcıe x16 led kırmızı yanıp sönmesi normalmi

Bildiğim kadarıyla bu ekran kartının takılı olduğu anlamına geliyor. Ancak bazı anakartlarda anlamı değişiklik gösterebiliyor. Anakart kitapçığına bakabilir misiniz?

KS

Furkan Yurttutan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bilgisayar çalışmadığı zaman da yanıp sönüyor. Asus klavuzunda o lede dair hiçbişey yazmıyor. Ama kasa şuan sıkıntısız çalışıyor. Ekran kartında  8 pinlik bir tane pcu için giriş var. Pcu dan gelen boşta 8pinlik 2 tane kablo var biri diperine bitişik halde. Ve ekran kartı kutusunun içindeki adaptörde 2 6 pinlik giriş ve onları birleştiren 8pinlik yer var ben ekran kartının içinden çıkana mı takmam lazım onları yoksa 1 tane yama gibi pcudan geleni mi takmam gerekiyor. Bana aldığım yerde güç kablosunu çıkar tak düzelmezse yolla bakalım dediler ama hiç güven vermedi. Bana pcudan gelen 1 tane 8 pinlik olanı takmamı söylediler yama gibi olan boşta. 

KS

Furkan Yurttutan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Taktım bi değişiklik olmadı bi sıkıntı varsa nasıl anlayabilirim ki

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam açıkçası kitapçığa biraz daha detaylı bakmanızı öneriyim o zaman. Anakartın internet sitesinden de kitapçık türlerine erişebiliriz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri