Pckolik Hero Oyun Bilgisayarı Hakkında Soru

mustafaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
32
Sistemi 4 Eylül'de aldım ve 10 Eylül'de geldi. Paketlemesi gayet güzeldi. Geniş bir pckolik kutusu içinde bir kutu daha vardı. Sistem ve parça kutuları onun içindeydi. Etrafları süngerle kaplıydı. Ekran kartında da bir sorun yoktu. Site güvenilir.m
merhaba bir şey sorabilir miyim siz sitemi satın alırken ödeme yöntemini nasıl yaptınız ben kendim şuan alacağım ama Banka/Kredi Kartı ile Öde ile yapıyorum kod da geliyor fakat para gitmiyor hesap beklemede diye uyarı veriyor siz direkt havale/eft mi attınız ?

izzetyilmaz07

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Sistemi 4 Eylül'de aldım ve 10 Eylül'de geldi. Paketlemesi gayet güzeldi. Geniş bir pckolik kutusu içinde bir kutu daha vardı. Sistem ve parça kutuları onun içindeydi. Etrafları süngerle kaplıydı. Ekran kartında da bir sorun yoktu. Site güvenilir.
Anlamadığım şey ayın 12sinden sonra dağıtıma başlanacaktı hani? Ayın 2sinden beri bekliyorum hala hazırlanıyor hevesim kırsalında kaldı

veslion

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Anlamadığım şey ayın 12sinden sonra dağıtıma başlanacaktı hani? Ayın 2sinden beri bekliyorum hala hazırlanıyor hevesim kırsalında kaldı
merhaba bir şey sorabilir miyim siz sitemi satın alırken ödeme yöntemini nasıl yaptınız ben kendim şuan alacağım ama Banka/Kredi Kartı ile Öde ile yapıyorum kod da geliyor fakat para gitmiyor hesap beklemede diye uyarı veriyor siz direkt havale/eft mi attınız ?
hocam valla ben akıl sır erdiremedim bi konu açtım başıma gelen benimki çok komik canı sıkılan gelsin okusun :D https://forum.pchocasi.com.tr/konu/pckolik-ne-yapiyor.32629/

Sadece Ben

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
Ben de kredi kartından tek çekim yaptım. İşlemleri eniştem halletti detayı bilmiyorum ama bir sorun olmadı. Çok kısa sürede bitti işlem.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri