- Tepki
- 76
Rica ederimçok teşekkürler <3
Rica ederimçok teşekkürler <3
İslemci sıcaklığı çok mu acaba bende almayı düşünüyorum daRica ederim![]()
merhaba bir şey sorabilir miyim siz sitemi satın alırken ödeme yöntemini nasıl yaptınız ben kendim şuan alacağım ama Banka/Kredi Kartı ile Öde ile yapıyorum kod da geliyor fakat para gitmiyor hesap beklemede diye uyarı veriyor siz direkt havale/eft mi attınız ?Sistemi 4 Eylül'de aldım ve 10 Eylül'de geldi. Paketlemesi gayet güzeldi. Geniş bir pckolik kutusu içinde bir kutu daha vardı. Sistem ve parça kutuları onun içindeydi. Etrafları süngerle kaplıydı. Ekran kartında da bir sorun yoktu. Site güvenilir.m
Anlamadığım şey ayın 12sinden sonra dağıtıma başlanacaktı hani? Ayın 2sinden beri bekliyorum hala hazırlanıyor hevesim kırsalında kaldıSistemi 4 Eylül'de aldım ve 10 Eylül'de geldi. Paketlemesi gayet güzeldi. Geniş bir pckolik kutusu içinde bir kutu daha vardı. Sistem ve parça kutuları onun içindeydi. Etrafları süngerle kaplıydı. Ekran kartında da bir sorun yoktu. Site güvenilir.
Anlamadığım şey ayın 12sinden sonra dağıtıma başlanacaktı hani? Ayın 2sinden beri bekliyorum hala hazırlanıyor hevesim kırsalında kaldı
hocam valla ben akıl sır erdiremedim bi konu açtım başıma gelen benimki çok komik canı sıkılan gelsin okusunmerhaba bir şey sorabilir miyim siz sitemi satın alırken ödeme yöntemini nasıl yaptınız ben kendim şuan alacağım ama Banka/Kredi Kartı ile Öde ile yapıyorum kod da geliyor fakat para gitmiyor hesap beklemede diye uyarı veriyor siz direkt havale/eft mi attınız ?
4 gundur kullanıyorum soyle dıyeyım KESINLIKLE SON SURUM DRIVER YUKLEMEYINİslemci sıcaklığı çok mu acaba bende almayı düşünüyorum da
2. Sİ EVET SICAK ÇALIŞIYOR 75 70 80 DERECELERDE ÇALIŞIYOR 3. SIVI SOGUTMA ŞART İŞLEMCIYE4 gundur kullanıyorum soyle dıyeyım KESINLIKLE SON SURUM DRIVER YUKLEMEYIN
Noldu nasil bir problem yasadin birde rx6700 e zaten yuklicek cok driver yok napabiliriz ki4 gundur kullanıyorum soyle dıyeyım KESINLIKLE SON SURUM DRIVER YUKLEMEYIN
Ryzen master ile veya voltaj düşürme ile düşürebilirsin2. Sİ EVET SICAK ÇALIŞIYOR 75 70 80 DERECELERDE ÇALIŞIYOR 3. SIVI SOGUTMA ŞART İŞLEMCIYE
En son harici herşey olur dayıNoldu nasil bir problem yasadin birde rx6700 e zaten yuklicek cok driver yok napabiliriz ki
Ben de günlerdir en son driverı kullanıyorum herhangi bir sorun çıkmadı bende.En son harici herşey olur dayı
Ben de kredi kartından tek çekim yaptım. İşlemleri eniştem halletti detayı bilmiyorum ama bir sorun olmadı. Çok kısa sürede bitti işlem.merhaba bir şey sorabilir miyim siz sitemi satın alırken ödeme yöntemini nasıl yaptınız ben kendim şuan alacağım ama Banka/Kredi Kartı ile Öde ile yapıyorum kod da geliyor fakat para gitmiyor hesap beklemede diye uyarı veriyor siz direkt havale/eft mi attınız ?