- Tepki
- 246
ben sorunun ekran kartıyla alakalı olduğunu düşünüyorum sebbebi şu yani yanılıyorda olabilirim google acılırken cok yavaş acılıyor görselleri yüklerken yavaşlamalar oluyor durup dururken ekranda siyah kare şeklinde pixeller oluşuyor ve gidiyor ve pc tuahf bir şekilde yavaş fps anlamında bir düşüş yok gayet iyi ama normmal gezinirken yavaş virüs yok olsa belli ollurdu diye düşünüyorum kullanım değerleri normal gibi geliyor ki virüs olsaydı depolamma alanım durduk yere alanı azalırdı veya oyun oynarken fpsmde düşüş vs olurdu sadece droplar oluyor ara sıra onuda termal macundan dolayı diye düşünüyorum 3 yıldır yenilenmiyor yardımm ederseniz sevinirim
şüphelendiğim birşey var ama onuda virüs totalde tarattım virüs yok kodlardan anlayan birisi var ise not defterinden kodları buraya atarım (not defterinden tam anlaşılırmı blm)
şüphelendiğim birşey var ama onuda virüs totalde tarattım virüs yok kodlardan anlayan birisi var ise not defterinden kodları buraya atarım (not defterinden tam anlaşılırmı blm)