Geçen hafta itopyadan yeni pc satın aldım. 1 haftadır kullanıyordum ve gayet normal sıkıntısız çalışıyordu. Bugün sabah odamdaki eşyaların yerlerini değiştirelim dedik. Masayı, pc nin yerini falan değiştirdik. Kasayı sağlama aldık hiçbir zarar görmedi. Ama şimdi tüm kabloları falan tekrar taktık açılmıyor bilgisayar. Kasanın arkasındaki güç şalterine baktık sıkıntı yok açık prizlerde sorun yok çalışıyor. Ek olarak birde benim monitör 144hz ama benim monitörle ekran kartına bağlı olan kablo hdmi kablosu ve 144 desteklemiyor 60hz alıyodum o yüzden internetten baktım 144hz DisplayPort kablo aldım 144hz almak için. O da bu sabah geldi. Bugün pc yi hiç açmamıştım. Monitörden hdmi kablosunu çıkarıp displayport taktım ve pc yi öyle çalıştırmayı denedim, açılmadı. Kabloyla alakalı olmuş olabilir mi kısa devre yapmış olma ihtimali falan? Ya da Psu da mı sorun vardır? Çünkü kasayı yer değiştirmek için güç kablosunu fişten çekerken kasanın arkasındaki güç şalterini kapamadan çektim. Ondan kaynaklı olma ihtimali olabilir mi?