Pek Çok Kentte Elektrik Kesintisi Yaşanıyor

O

Oğuzhan

Guest
[font='PT Sans', sans-serif]Yıl içinde birkaç kez karşılaştığımız durum, bugün yine yaşanmakta. Başta [/font][font='PT Sans', sans-serif]İstanbul [/font][font='PT Sans', sans-serif]ve [/font][font='PT Sans', sans-serif]Ankara [/font][font='PT Sans', sans-serif]olmak üzere ülke genelinde bir elektrik kesintisi söz konusu. Kesinti, akşam saatlerine doğru birkaç şehirde başladı, ardından da ciddi bir artış gösterdi.[/font]

[font='PT Sans', sans-serif]Konuyla ilgili olarak henüz [/font][font='PT Sans', sans-serif]Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ) [/font][font='PT Sans', sans-serif]resmi bir açıklama yapmış değil. Ayrıca [/font][font='PT Sans', sans-serif]BEDAŞ [/font][font='PT Sans', sans-serif]ve[/font][font='PT Sans', sans-serif]AYEDAŞ[/font][font='PT Sans', sans-serif]'ın da resmi internet sitelerine şu an için erişim sağlanamıyor.[/font]

KS
E

expert

Guest
Çalışırken elektrik kesintisi oldu tam olarak 1 saniye sürmedi

smart38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Oğuzhan' Alıntı:
[font='PT Sans', sans-serif]Yıl içinde birkaç kez karşılaştığımız durum, bugün yine yaşanmakta. Başta [/font][font='PT Sans', sans-serif]İstanbul [/font][font='PT Sans', sans-serif]ve [/font][font='PT Sans', sans-serif]Ankara [/font][font='PT Sans', sans-serif]olmak üzere ülke genelinde bir elektrik kesintisi söz konusu. Kesinti, akşam saatlerine doğru birkaç şehirde başladı, ardından da ciddi bir artış gösterdi.[/font]

[font='PT Sans', sans-serif]Konuyla ilgili olarak henüz [/font][font='PT Sans', sans-serif]Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ) [/font][font='PT Sans', sans-serif]resmi bir açıklama yapmış değil. Ayrıca [/font][font='PT Sans', sans-serif]BEDAŞ [/font][font='PT Sans', sans-serif]ve[/font][font='PT Sans', sans-serif]AYEDAŞ[/font][font='PT Sans', sans-serif]'ın da resmi internet sitelerine şu an için erişim sağlanamıyor.[/font]

sitelere erişim var ve açıklamada yapılmış
https://www.bedas.com.tr/     
nMBV8V.png

birden bole okuyunca savaşa giriyok sandım ülke genelinde boyle i durum yok

KS
E

expert

Guest
smart38' Alıntı:
Oğuzhan' Alıntı:

sitelere erişim var ve açıklamada yapılmış
https://www.bedas.com.tr/
birden bole okuyunca savaşa giriyok sandım ülke genelinde boyle i durum yok
Erişim yok

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-04-27-00-18-15.png
    Screenshot_2016-04-27-00-18-15.png
    48.9 KB · Görüntüleme: 72

smart38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
http://uzmanim.net/soru/503-service-unavailable-hatasi/1685#gonderi-1686

Aynı sıkıntı ayedaş ın sitesindede varmı ve ordada planlı kesintiden bahsediyor ancak en geç  saat 18 de kesinti varmış

nMBPAa.png

evet siteye yaptığım ping testindden sonuç cevap yok ve şu an sitenin verdiği hatalar var
ancak sitede bazı sayfalara erişebiliyorken bazı sayfalarda hatalar alabiliyorum 
https://www.bedas.com.tr/tr/duyurular/181/tedas_genel_mudurlugunden_duyurulur
https://www.bedas.com.tr/tr/duyurular/180/sayac_degisim_bedeli_iadesi
bu sayfalardan siteye giriş yapmayı denediğiniz an girebiliyorsunuz

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Bizde de gitti bursa da da gitmiş trafoya gene kedi istilasi olsa gerek

smart38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Rurouni' Alıntı:
Bizde de gitti bursa da da gitmiş trafoya gene kedi istilasi olsa gerek

hackerler tarafından yapılan saldırı olduğu söyleniyor bunun gerçek olması çok zor ancak şu an için elinde cevap olan varmı ?

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
İSTANBUL'DA 8 İLÇEDE ELEKTRİK KESİNTİSİ

İstanbul'un Avcılar, Bağcılar, Başakşehir, Bakırköy, Beşiktaş, Büyükçekmece, Esenler ve Küçükçekmece ilçelerinde, teknik arıza nedeniyle elektrik kesintisi yaşandı.
Saat 23.30 itibariyle arızanın giderildiği ve elektriğin yeniden verilmeye başlandığı bildirildi.

BEDAŞ'TAN AÇIKLAMA

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ'den (BEDAŞ) yapılan açıklamada, Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ) işletimindeki enterkonnekte sisteminde teknik arıza meydana geldiği belirtilerek, "Bugün saat 22.30'da TEİAŞ işletimindeki enterkonnekte sisteminde oluşan teknik arıza nedeniyle elektrik kesintisi gerçekleşmiştir. TEİAŞ sisteme enerji verdikçe BEDAŞ da kademeli olarak elektrik sağlamaya başlayacaktır." ifadelerine yer verildi.

İstanbul'da elektrik kesintisinden Avcılar, Bağcılar, Başakşehir, Bakırköy, Beşiktaş, Büyükçekmece, Esenler ve Küçükçekmece ilçelerinin etkinlendiği aktarılan açıklamada, "TEİAŞ'tan sisteme enerji gelene kadar, kesintiden etkilenen bölgelerin mağdur olmaması için BEDAŞ, tüm kaynakları seferber ederek, çeşitli bölgelerden aktarmak sureti ile kademeli olarak elektrik sağlayacaktır." denildi.

Milliyet Alıntı.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri