perfan 120h aklıma çok yattı bayadır araştırıyorum, içerisinden termal macun çıkıyor mu ve ne kadar iyi ? ayrıca önerir misiniz bu soğutucuyu çünkü insanlar se224xt ile aynı olduğunu söylemişler, 224xt 900 tl bu ise 550 tl arada baya fark var.
ID-Cooling çok sessiz. Soğutma performansı da gayet iyi kesinlikle tavsiye ederim.perfan 120h aklıma çok yattı bayadır araştırıyorum, içerisinden termal macun çıkıyor mu ve ne kadar iyi ? ayrıca önerir misiniz bu soğutucuyu çünkü insanlar se224xt ile aynı olduğunu söylemişler, 224xt 900 tl bu ise 550 tl arada baya fark var.
id coolingin iyi olduğunu biliyorum fakat o kadar para vermeye gerek var mı onu bilmiyorumID-Cooling çok sessiz. Soğutma performansı da gayet iyi kesinlikle tavsiye ederim.
SE 214 XT alperfan 120h aklıma çok yattı bayadır araştırıyorum, içerisinden termal macun çıkıyor mu ve ne kadar iyi ? ayrıca önerir misiniz bu soğutucuyu çünkü insanlar se224xt ile aynı olduğunu söylemişler, 224xt 900 tl bu ise 550 tl arada baya fark var.
se 214 xt'nin rgb modelinde kumanda var mı ? rgb alacaksam da kumandası vesaire olsun ki değişebileyim en azından.SE 214 XT al
Kumanda yokse 214 xt'nin rgb modelinde kumanda var mı ? rgb alacaksam da kumandası vesaire olsun ki değişebileyim en azından.
RGB alsam da oluyor hocam, 224xt modelinde kontrolcü de var, kontrolcüyü bağlayarak rgb ile oynayabiliyoruz. fakat 214 modelinde göremedim bunu. tek renk garip bir mod da çalışıyor sanırım. perfan 120h hakkında ne düşünüyorsunuz ?Kumanda yok
Renk değişimi için ARGB soğutucu alman gerek
Se 214xt için diyorumRGB alsam da oluyor hocam, 224xt modelinde kontrolcü de var, kontrolcüyü bağlayarak rgb ile oynayabiliyoruz. fakat 214 modelinde göremedim bunu. tek renk garip bir mod da çalışıyor sanırım. perfan 120h hakkında ne düşünüyorsunuz ?