Performans Soruları :)

Arda Gezer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar hocalar benim GT ASUS 1030 & 8 GB DDR3 Ram & AMD FX6100 İşlemcim mevcut Ben Rainbow Six Siege İndirmeyi Düşünüyorum fakat sizlerede danışmak istedim paramın boşa gitmesini istemem sonuçta :) med ayarlarda performans sorunu yaşarmıyım arkadaşlar ? ve ek olarak aldığım ekran kartından GPU Tweak için bir kaset çıktı fakat kasamda CD girişi yok maalesef bu CD ücretsiz kullanım içeriyor diye düşünüyorum bunu nasıl halledebilirim ? GPU Tweak ücretli bir uygulama çünkü -Teşekkürler :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
İlk soruna gelirsek MEDIUM ayarlarda 30 FPS LOW ayarlarda ise 50-60 FPS alırsın. 2. Soruna gelirsek GPU Tweak ücretsiz bir yazılım bende ASUS kullanıcısıyım burdan biliyorum o diskin içerisinde muhtemel sadece SETUP vardır. Ücretli yazılım için sadece XSplit yazlımı mevcut GPU Tweak içine gömülü bunun KEY 'i öyle CD 'den çıkmaz diye düşünüyorum. KEY olsa bir ufak bir Karta yazılı halde gelirdi. CD okuyucun yoksa herhangi bir çözüm üretemezsin.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
İlk soruna gelirsek MEDIUM ayarlarda 30 FPS LOW ayarlarda ise 50-60 FPS alırsın. 2. Soruna gelirsek GPU Tweak ücretsiz bir yazılım bende ASUS kullanıcısıyım burdan biliyorum o diskin içerisinde muhtemel sadece SETUP vardır. Ücretli yazılım için sadece XSplit yazlımı mevcut GPU Tweak içine gömülü bunun KEY 'i öyle CD 'den çıkmaz diye düşünüyorum. KEY olsa bir ufak bir Karta yazılı halde gelirdi. CD okuyucun yoksa herhangi bir çözüm üretemezsin.

Bende asus kullanıcısıydım arkadaşın dediğine katıulıyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri