Performans

İrfan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam selamlar.Bendeki msı gtx 1080 kartını sattım ve arkadaş Cs go’da1920x1080 çözünürlük full grafiklerde 150-200 fps veriyor dedi ve ekran körüntüsünü attı.Ben o kart ile pubg da 2k ve full grafiklerde 45-55 fps alıyordum acaba sorun nedir lütfen yardımcı olunuz bu sorun sadece cs.go damı geçerlidir.Arkadaşın sistemi
Ryzen 7 1800X
Msı gtx 1080
16gb ram
Msı gaming pro x370
120gb ssd
1tb hdd

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Fps ve performans kıyaslaması yapılabilmesi için tüm bileşenlerin aynı olmasa bile gpu, cpu, ram, gibi bileşenlerin aynı olması lazım. Driverlar güncel mi? Driverları özellikle ekran kartını kurarken temiz kurulum yapıldı mı? Anakartın bios update' i yapıldı mı? Yakın zamanda profesyonel bir CS oyuncusunun biosta birkaç ayar yaparak performans arttırdığını gördüm (O.C) değil.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sorunuzu zaten kendiniz cevaplamışsınız. Kart CSGO 'da 150-200 FPS veriyor diye PUBG 'de aynı FPS 'yi verecek değil doğal olarak. CSGO 'da sizin GTX 1080 'iniz de aynı performansı vericektir. Normal birşey yani. Zaten PUBG performans açısından kötü optimize bir oyun ve hala BETA 'da tam çıkışını yakın zamanda yapacak oyun performans olarak birşeyler değişecektir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri