performax 850w vs corsair 750w

GrindyBoi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
performax

corsair
performax markası hakkında pek bilmediğim için soruyorum ve fiyatları hesaba katmanıza gerek yok hazır sistem için seçiyorum ve arlarında 60 lira var

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Performax alınmaz. Kalitesiz. Bu ikisi arasında tabii ki corsair ama tam bütçeyi belirtirseniz daha iyi öneriler yapabiliriz.

KS

GrindyBoi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Performax alınmaz. Kalitesiz. Bu ikisi arasında tabii ki corsair ama tam bütçeyi belirtirseniz daha iyi öneriler yapabiliriz.
hocam elim kaymış tam yazmadan atmışım kusuruma bakmayın.bende corsair almayı planlıyodum performaxı hiç duymadığım için ama yine de sorayım dedim. teşekkürler.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
performax

corsair
performax markası hakkında pek bilmediğim için soruyorum ve fiyatları hesaba katmanıza gerek yok hazır sistem için seçiyorum ve arlarında 60 lira var
Bütçe belirtirseniz bir tık daha iyi ürün önerebiliriz. Bildiğim kadarıyla çok yüksek güç ihtiyacı olmayan bir sistem atmıştın neden bu kadar yüksek W ürünler tercih ediyorsun ? İçindeki elemanların kaliteli olduğunu düşündüğüm için Corsair seçerdim.

KS

GrindyBoi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Bütçe belirtirseniz bir tık daha iyi ürün önerebiliriz. Bildiğim kadarıyla çok yüksek güç ihtiyacı olmayan bir sistem atmıştın neden bu kadar yüksek W ürünler tercih ediyorsun ? İçindeki elemanların kaliteli olduğunu düşündüğüm için Corsair seçerdim.
hocam bu hazır sistem için bir soruydu zaten toplama sistemim için öneri aldım buradaki arkadaşlardan

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri