Performax Warmech 7 fanlı ARGB Gaming Kasa?

emrehangulec

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Gamepower warcry düşünüyordum fakat bu kasa daha estetik duruyor o yüzden bunda tercih kıldım fakat şimdi de 7 fanlı halini bulamıyorum 4*12 olanı var şu ilandaki sisteme benzer bir kasa yapacağım acaba 4*12 alıp 3 tane de altına kendim 3'lü fan kiti Performax fan taksam olur mu daha önce fan takmadım 360mm de yukarıya kendim alıp takacağım fakat alt tarafa Performax'ın 3'lü fanlarından alsam olur mu sizce ilan şu:

Kasa 4*12: https://www.akakce.com/bilgisayar-k...7ZiMYy_-sMjHb6GpVsNDmzl-qYsvX91waAtIuEALw_wcB

Fanlar da bu şekilde:https://www.hepsiburada.com/performax-lumina-rgb-120mm-uclu-fan-kiti-kumandali-pm-HBC000004KKDS

Bir de bu fanları ayrı bir şekilde bağlasam birbirine uyumlu yapabilir miyim yani 1 tuşla hepsinin renklerini değiştirebilir miyim acaba(sını soğutma dahil)?

Moderatörün son düzenlenenleri:

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Performanslı ürünler değil performax ürünleri , memnun kalmayacaksın muhtemelen. Anakartın nedir ? Anakartında 3 pin argb var ise kaliteli fan bakabiliriz.
Son sorunuza cevabım , Muhtemelen yapamazsınız basit rgb düzenleyici kumandalar 2 adet ya da daha fazla olursa aklı karışır. Gamepower de durum buydu.

aerowing

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
Gamepower Warcry kasası aslında Tecware markasının bir ürünüdür. Tecware'in kasa tasarımlarına bakarsınız aslında ikon olmuş bir çok modelin benzerini görebilirsiniz. Gamepower Warcry'da (Tecware VXR diyelim) Lian Li Dynamic'in en iyi benzerlerinden biridir. Gamepower Compact'da VXC modeli oluyor. Bir sistemimde Warcry'ı kullanıyorum memnun kaldım lakin kasa ile beraber gelen fanlar iyi ama PWM fan değiller. Yani Anakart üzerinden 4 pin ile bağlanan fanlar yerine kumandalı Cooler Master'ın MF120 serisinin benzeridir. Ortalama 47CFM gibi bir basınçları var. Kendim değiştirdim. Warcry kasasını sipariş ettiğinizde gelen fan dizilimi için alternatif düşünmenizi öneririm. Yan ve alttaki fanları hava girişi, üst tarafı için de hava çıkışı olarak en iyi sonuçları alabilirsiniz.

Bu tasarımda eminseniz Warcry'ı öneririm ama sıcaklık olarak önü açık kasalar kadar olmayacaktır.

KS

emrehangulec

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Performanslı ürünler değil performax ürünleri , memnun kalmayacaksın muhtemelen. Anakartın nedir ? Anakartında 3 pin argb var ise kaliteli fan bakabiliriz.
Son sorunuza cevabım , Muhtemelen yapamazsınız basit rgb düzenleyici kumandalar 2 adet ya da daha fazla olursa aklı karışır. Gamepower de durum buydu.
Pcyi haziran a doğru toplayacağım şuan hali hazırda bir bilgisayar yok yavaştan kasayı alıp içini indirimlerle vs. doldurmak istiyorum o yüzden sordum kasa olarak da gösterişli bir kasa almayı düşünüyorum model olarak zaten warcry veya işte performax warmech tarzı o zaman fan olarak daha kaliteli fan alayım öneriniz nedir kasayi yine performax warmech seçeyim fanları değiştireyim birde sizden isteğim fanların rengini tek tuşla değiştirebilme şansım varmı acaba tek renk daha çok hoşuma gidiyor yani ramlar olsun kasa içinde fanlar veya sıvı soğutma rengi tek tuşla aynı renk yapılabilme şansı varmı varsa nasıl yapabilirim fanlar olarak öneriye açığım yorum için teşekkürler :)
Gamepower Warcry kasası aslında Tecware markasının bir ürünüdür. Tecware'in kasa tasarımlarına bakarsınız aslında ikon olmuş bir çok modelin benzerini görebilirsiniz. Gamepower Warcry'da (Tecware VXR diyelim) Lian Li Dynamic'in en iyi benzerlerinden biridir. Gamepower Compact'da VXC modeli oluyor. Bir sistemimde Warcry'ı kullanıyorum memnun kaldım lakin kasa ile beraber gelen fanlar iyi ama PWM fan değiller. Yani Anakart üzerinden 4 pin ile bağlanan fanlar yerine kumandalı Cooler Master'ın MF120 serisinin benzeridir. Ortalama 47CFM gibi bir basınçları var. Kendim değiştirdim. Warcry kasasını sipariş ettiğinizde gelen fan dizilimi için alternatif düşünmenizi öneririm. Yan ve alttaki fanları hava girişi, üst tarafı için de hava çıkışı olarak en iyi sonuçları alabilirsiniz.

Bu tasarımda eminseniz Warcry'ı öneririm ama sıcaklık olarak önü açık kasalar kadar olmayacaktır.

Bence üstte belirttiğim gibi warmech daha estetik duruyor fanları olsun tamperli cam olsun warcry dan o yüzden warmech alıp fanları değişmek daha mantıklı gibi geldi bana siz ne düşünüyorsunuz fan öneriniz varmıdır acaba?

aerowing

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
Şahsi fikrim açık konuşmak gerekirse Performax kasası verdiğiniz fiyata değmez. Öndeki RGB'sine takılmayın plastik ve ucuz duruyor. Fan olarak'da bütçenizi yukarı çekmediğiniz sürece fanların çok bir farkını görmezsiniz. Ben size tekrar Gamepower'ı öneririm. Performax'dan fan olarak da kalite olarak da daha güzel. Kumanda ile tek tuşa basarak renk ve fan hızlarını ayarlarsınız. İçinde o kadar çok fan var ki RGB'ye doyarsanız başka birşey yapmanıza gerek yok.

Gösteriş için daha güzel yollar öneririm.

Kaliteli fan isterseniz, bu işi en iyi yapan Lian Li ST120 bakabilirsiniz.

Alta bir link bırakıyorum belki fikrinizi değiştirebilir :)

Son düzenleme:

aerowing

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
Bir başka önerim ise Corsair 4000x Power Supply'lı olan modelini öneririm. İçinden 4 adet kaliteli fan, güzel bir güç kaynağı ve Lighting Node kontrolcü çıkıyor. Corsair'in iCUE yazılımı ile fan ve RGB'leri kontrol edebiliyorsunuz. USB giriş çıkışları çok daha güncel. Type C çıkışı var. Bence güzel bir sistem için iyi bir başlangıç olabilir.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Lian li St120 güzel öneri , bütçeye fazla gelirse eğer en uygun fiyatlı RGB olarak bunu önerebilirim ,
Eğer anakartınızı 3 pin argb portu olan bir ürün seçerseniz ona göre fanı ayarlarız , önerilen 2 ürün de 3 pin argb portu ister kombine çalışmak için.

KS

emrehangulec

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Bir başka önerim ise Corsair 4000x Power Supply'lı olan modelini öneririm. İçinden 4 adet kaliteli fan, güzel bir güç kaynağı ve Lighting Node kontrolcü çıkıyor. Corsair'in iCUE yazılımı ile fan ve RGB'leri kontrol edebiliyorsunuz. USB giriş çıkışları çok daha güncel. Type C çıkışı var. Bence güzel bir sistem için iyi bir başlangıç olabilir.

Yok hocam ya ben işin biraz daha gösterişindeyim güçlü bir soğutucu alacağım zaten o yönden ısınması ile ilgili vs bi sorunum yok kasa tasarımında hemfikirim fakat sadece içindeki fan olayı canımı sıktı biraz ilandaki arkadaşta 10lu modeli alıp 3 tanesini söküp sıvı soğutma takmış yerine fakat şuanda 10 fanlı şekilde satılan yok sanırım o zaman gamepower warcry yada benzer tarz kasa bakacağım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri