Performax Xercon Kasa Led Tuşu Çalışmıyor

Void

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Performax Xercon model kasam var ve led tuşu çalışmıyor anakart modelim Gigabyte H610M S2H, sanırım anakartta led soketi falan bulunmuyormuş bunun çalışması için ne yapmam gerekiyor bilgisayardan çok anlamıyorum teşekkürler.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Hocam o kasa gördüğüm kadarıyla rainbow tek renk yanıyor diye biliyorum, fanlarınız sabit renkte yanmıyor mu ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Anakartınız 1 adet 4 pin RGB 12V soketine sahip. ARGB 5V 3pin soket yok.

Fanların LED bağlantısı nedir bilmeden yorum yapamam. Görsel varsa paylaşın. LED bağlantısı yoksa zaten RAINBOW tek efekt bir fan tipidir.

KS

Void

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam o kasa gördüğüm kadarıyla rainbow tek renk yanıyor diye biliyorum, fanlarınız sabit renkte yanmıyor mu ?
Rainbow tek renk hocam derdim zaten ışıkları kapatıp açmak yoksa farklı renkler istemiyorum.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Rainbow tek renk hocam derdim zaten ışıkları kapatıp açmak yoksa farklı renkler istemiyorum.
Hocam eski leo kasamdan yola çıkarak anlatayım direk molex bağlantılıydı kasayla açılıp, kapanınca onlarda kapanıyordu. Anlaşılan sizin kasada reset tuşuna bağlı, arka kapağı açıp kontrol etmenizde fayda var. Duruma göre soket ve bağlantıları buraya atabilirsiniz. Hem rainbow hem tuşa bağlı bir kasam olmadı bi bakalım bağlantılara

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri