Pes 2020 Güzel Mi Arkadaşlar Tavsiye Eder Misiniz?

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Merhaba arkadaşlar, en son oynadığım PES serisi 2017 diydi sonraki serilerden hangisi daha güzel şimdi eFootbool diye bi saçmalık çıkarmışlar bana arkadaşla oynayabileceğim hangi Pes serisini önerirsiniz? Fifa 23 e bi ton para verdim oyuna giremiyorum, girsem tuş ayarları bozuluyor sürekli çıldıracam yeminle sadece arkadaşla oynamak için almıştım ama bir türlü oynayamadık! Ulan Konami neden çizgini bozdun!

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Merhaba arkadaşlar, en son oynadığım PES serisi 2017 diydi sonraki serilerden hangisi daha güzel şimdi eFootbool diye bi saçmalık çıkarmışlar bana arkadaşla oynayabileceğim hangi Pes serisini önerirsiniz? Fifa 23 e bi ton para verdim oyuna giremiyorum, girsem tuş ayarları bozuluyor sürekli çıldıracam yeminle sadece arkadaşla oynamak için almıştım ama bir türlü oynayamadık! Ulan Konami neden çizgini bozdun!
arkadaslarla takılmalık bence 2013 , futbolla alakam yok ama 2013 en iyilerden diyorlar

Mev1oz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Pes 20'de 60 saatim var. Oynanabilecek düzeyde en azından ama fırsat varsa FIFA'ya geçebilirsin. Bende yıllarca pes oynadım FIFAya da önyargılı baktım ama hakikatten güzel.

pcalacakadam

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Oynanır hocam güzel oyun.

KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
arkadaslarla takılmalık bence 2013 , futbolla alakam yok ama 2013 en iyilerden diyorlar
Arkadaş 13 sevmiyor bana yeni versiyonlardan en iyisi hangisi o lazım

Pes 20'de 60 saatim var. Oynanabilecek düzeyde en azından ama fırsat varsa FIFA'ya geçebilirsin. Bende yıllarca pes oynadım FIFAya da önyargılı baktım ama hakikatten güzel.
Fifa 23 var ama oyunda sürekli açılmama sorunu, tuş sorunları var

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
765
pes 21 tavsıye ederım. cok boş oyun ama yamalarla lisans vb sorunlar halloluyor. gametube dıye kanal var orda guzel patchler yamalar paylasıyor. gectigimiz 2 yıl kullandım o patchlerı tvasıye ederım offlıne cok zevklı oluyor..

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri