PHANTEKS P400A ASUS SYNC

omrglylr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
PHANTEKS P400A WHİTE kasamın asus rgb destegi bulunmakta fakat ARMOURY CRATE uygulamasını indirdigimde kasa fanlarını veya kasayı göremiyorum asus yazılımını bu kasanın fanları için nasıl kullabilirim bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. görsel ektedir

KASA LİNK:https://www.phanteks.com/Eclipse-P400A.html

Ekli dosyalar

• resim_2022-09-08_230406165.png
    resim_2022-09-08_230406165.png
    475.3 KB · Görüntüleme: 12

ZaHando

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
bende phanteks p500 var. Aynı programı kullanıyorum kasa fanları vs diye özel olarak bende de çıkmıyor fakat tüm bileşenlerin rengini ortak olarak senkronize ediyor. Tek tek ayrı ayrı yapmak istiyorsan bir fikrim yok.

KS

omrglylr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
bende phanteks p500 var. Aynı programı kullanıyorum kasa fanları vs diye özel olarak bende de çıkmıyor fakat tüm bileşenlerin rengini ortak olarak senkronize ediyor. Tek tek ayrı ayrı yapmak istiyorsan bir fikrim yok.
bende tüm bileşenler tarzı bir şey de yok

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
PHANTEKS P400A WHİTE kasamın asus rgb destegi bulunmakta fakat ARMOURY CRATE uygulamasını indirdigimde kasa fanlarını veya kasayı göremiyorum asus yazılımını bu kasanın fanları için nasıl kullabilirim bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. görsel ektedir

KASA LİNK:https://www.phanteks.com/Eclipse-P400A.html

Kasa fanları anakarta bağlı değil mi? Ayrıca fanların RGB sistemi aktif olarak yanıyor mu şuan?

KS

omrglylr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Kasa fanları anakarta bağlı değil mi? Ayrıca fanların RGB sistemi aktif olarak yanıyor mu şuan?
montajı ben yapmadım tanıdık yaptı fanların rgb si çalışıyor 3ününde fakat en altda ki fan dönmüyor montajı yapan kişinin dediğide şu fan çoklayıcı lazım dedi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri