Platronics Rig 500 Pro Tecrübem

Malik Karasu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Kafa kısmı: Genişleme ayarı 3 tane Her kafaya uygun değil. Benim kafam küçük olmasına rağmen 2. Kısımda kullanınca baskı yapıyor 3. Kısımda yani son kısımda kullanıyorum.( - puan)

Kulak kısmı: Rahat sıkma olmuyor, sadece kulak memesi aşağısı kısmında biraz boşluk kalıyor. Oda bence sorun yaratmıyor. (+)puan

Ses: Müzik de gayet iyi. Oyunda da + Dolby atmos olduğu için beğendim. Fazla bass yok fazla tiz yok dengeli. (+ puan)

Tasarım: Şık ve fazlasıyla parasını hakeden bir görünüme sahip. Ancak rgb severler uzak dursun. (Nötr puan)

Mikrofon: tak çıkar özellikli. Yukarı kaldırınca devre dışı kalıyor aşağı indirince aktif oluyor. Orta seviye mikrofon. ( + puan)

Kablo: Tak çıkar özellkli kablosu var. Kablosu diğer kulaklıklara göre kısa. Ayrıca ince olduğu için beğenmedim. (- puan)

Kalite: Bu kulaklığı almak isteyenler kalite için alması gerekli kalite kokuyor resmen bende o yüzden almıştım zaten :) (+) puan ?

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
1 yıldır kullanıyorum aynı deneyimlere bende sahibim. Çoook memnunum. Tek memnun olmadığım nokta discordda bilgisayardaki sesi karşıya iletmesi :)

KS

Malik Karasu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]
Enes Değirmenci' Alıntı:
Enes Değirmenci' Alıntı:
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]1 yıldır kullanıyorum aynı deneyimlere bende sahibim. Çoook memnunum. Tek memnun olmadığım nokta discordda bilgisayardaki sesi karşıya iletmesi :)[/font]
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]
[/font]

Discordda ses ve görüntü bölümünden giriş hassasiyetini otomatikten çıkar orayı 70-75 db arası ayarla karşıya gitmez. :)

KS

Malik Karasu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Enes Değirmenci' Alıntı:
Hocam o kadar yakın iken ihtimali yok almamasının :D . Neler denedim neler

Bilmem bende duyuluyordu sonra mikrofon kısmından arka plan gürültü tutmayı aktif ettim sonra da  dediğimi yaptım. En az 15 kişiyle oyun oynadım gitmedi ;)

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Mikrofon tutmayı yaptım şuan düzeldi. Çok sağol ya yaklaşık 1 yıldıur bu sorunla uğraşıyorum :D .

Şaşkınım şuan

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri