Playstation 5 Alcam Hangisini Aliyim

burakrocky

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
hocalarim iyi aksamlar ps5 alicam ama nerden alacagimi bilemedim media marktta fiyatlar bu sekilde
IMG_9334.png
IMG_9332.png
ama pazarama uygulamasinda fiyati boyle.
fiyati bu sekilde 24/25k alinir mi burdan replika urun cikar mi sorun cikar mi garantisi var midir kisacasi guvenilir mi (pazarama,iş bankasının uygulamasiymis) ben bide taksitle alicam 8/9taksit alicam malum öğrenciyim ,bide annemle babam subatin yarisinda sirbistana,belgrada gidicek ordan olmalari mantikli olur mu ne dersiniz lutfen yardimci olun🙏🏿🙏🏿

IMG_9333.png

buda taksitleri fiyat bindiriyor ustune ama taksit seceneginin bol olmasi benim icin onemliIMG_9334.png

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
hocalarim iyi aksamlar ps5 alicam ama nerden alacagimi bilemedim media marktta fiyatlar bu sekilde
Ekli dosyayı görüntüle 40624
Ekli dosyayı görüntüle 40623
ama pazarama uygulamasinda fiyati boyle.
fiyati bu sekilde 24/25k alinir mi burdan replika urun cikar mi sorun cikar mi garantisi var midir kisacasi guvenilir mi (pazarama,iş bankasının uygulamasiymis) ben bide taksitle alicam 8/9taksit alicam malum öğrenciyim ,bide annemle babam subatin yarisinda sirbistana,belgrada gidicek ordan olmalari mantikli olur mu ne dersiniz lutfen yardimci olun🙏🏿🙏🏿

Ekli dosyayı görüntüle 40622

buda taksitleri fiyat bindiriyor ustune ama taksit seceneginin bol olmasi benim icin onemliEkli dosyayı görüntüle 40624
slim kasa

KS

burakrocky

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
slim kasa
abi slim yada normal olmasi ne fark ediyor suanlik 4k onemli degil tvden kaynakli ,slim olması herhangi bir negatiflik saglar mi birde digital edition olmasi negatiflik saglar mi tum oyunlar playstation marketinde var mi

abi slim yada normal olmasi ne fark ediyor suanlik 4k onemli degil tvden kaynakli ,slim olması herhangi bir negatiflik saglar mi birde digital edition olmasi negatiflik saglar mi tum oyunlar playstation marketinde var mi
slim kasa
bide abi ithalatçı garantili diyor yurtdisindan geliyor galiba ordan bi sorun olur mu bilemedim ulke farkliliklari falan

NOICE

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

bide abi ithalatçı garantili diyor yurtdisindan geliyor galiba ordan bi sorun olur mu bilemedim ulke farkliliklari falan
distribütör garantili alırsan daha iyi olur Vatanda satıyor fiyatlar arasında fark var mı bilmiyorum göz atabilirsin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri