PNY 8 GB 3200 MHZ RAM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Bu 1 adet 8GB modül "Single Kit" o demek oluyor. Dual Kit bir ürün almanızı tavsiye ederim ve manuel OC yapacaksanız daha büyük soğutucuları olan bir ürün alın.

KS

ohabukim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Bu 1 adet 8GB modül "Single Kit" o demek oluyor. Dual Kit bir ürün almanızı tavsiye ederim ve manuel OC yapacaksanız daha büyük soğutucuları olan bir ürün alın.
Overclock yapcagımı sanmıyorum ama şu ürünü 2x8 şekilde kullanabilir miyim peki?
Bide fotoğrafını koyduğum var gidip ss almaya üşendim özür dilerim
Bu ikisinden biriyle dual kanal kullanabilie miyim peki?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220528-002932_Chrome.jpg
    Screenshot_20220528-002932_Chrome.jpg
    416.7 KB · Görüntüleme: 4

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
İlk APACER ürünü önermem 3 yıl garantili bir bellek o ama genelde bellekler birkaç istisna ürün hariç ömür boyu garantili olur. Bu yüzden o belleği önermiyorum.

XPG D30 ürüne gelirsek o belleği manuel OC ile çok uğraşmayacaksanız öneririm. Ömür boyu garantilidir.

KS

ohabukim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
İlk APACER ürünü önermem 3 yıl garantili bir bellek o ama genelde bellekler birkaç istisna ürün hariç ömür boyu garantili olur. Bu yüzden o belleği önermiyorum.

XPG D30 ürüne gelirsek o belleği manuel OC ile çok uğraşmayacaksanız öneririm. Ömür boyu garantilidir.
Tamamdır hocam XPG alıyorum o zaman. Gerçekten her aklımda kalan şeyi cevapladığın için çok teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri