ColorfulColorful RTX 4070Ti NB mi yoksa PNY RTX 4070 SUPER mi ikiside aynı fiyat karar veremedim markalar bilinmediği için uzun süreli kullanmayı hedefliyorum hangisini almalıyım yardımcı olurmusunuz
Sıfır mı ? Link ? Aynı fiyatsa 4070ti daha iyi.Colorful RTX 4070Ti NB mi yoksa PNY RTX 4070 SUPER mi ikiside aynı fiyat karar veremedim markalar bilinmediği için uzun süreli kullanmayı hedefliyorum hangisini almalıyım yardımcı olurmusunuz
Teşekkürederim bi kaç yorum gördüm çabuk bozulduklarını söylediler bi sıkıntı yaşamam deyil mi?Colorful mükemmel markadır gözün kapalı alabilirsin
Sıfır mı ? Link ? Aynı fiyatsa 4070ti daha iyi.
PC toplama sihirbazından sistem satın alacaksanız pahalıya gelir diye düşünüyorum. Sistemi atabilir misiniz ?Teşekkürederim bi kaç yorum gördüm çabuk bozulduklarını söylediler bi sıkıntı yaşamam deyil mi?
Pc toplama sihirbazında indirim oluyor![]()
COLORFUL RTX 4070Ti NB EX-V 12GB GDDR6X 192Bit DX12 DLSS 3 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Toplam 58.600tl oluyorPC toplama sihirbazından sistem satın alacaksanız pahalıya gelir diye düşünüyorum. Sistemi atabilir misiniz ?
Sistemi ne için topluyorsunuz ? Frisby gamepower rampage tarzı markaların güç kaynaklarına bulaşmayın.Toplam 58.600tl oluyor
Genel olarak oyun için önerdiğin bir psu markası varmı peki ?Sistemi ne için topluyorsunuz ? Frisby gamepower rampage tarzı markaların güç kaynaklarına bulaşmayın.
Oyun içinse intel yerine amd ye yönelmenizi öneririm. Bütçeniz max kaçtır ? Monitör ne kullanacaksınız ?Genel olarak oyun için önerdiğin bir psu varmı peki bu sistem için
Genel olarak oyun için önerdiğin bir psu varmı peki bu sistem için
14600kf güçlü bir işlemci olduğu için seçtim onu amd de onun seviyesinde hangi işlemci daha iyi olur o bütçede .Oyun içinse intel yerine amd ye yönelmenizi öneririm. Bütçeniz max kaçtır ? Monitör ne kullanacaksınız ?
Monitörü satın aldın mı ? Umarım almamışsındır.14600kf güçlü bir işlemci olduğu için seçtim onu amd de onun seviyesinde hangi işlemci daha iyi olur o bütçede .
Sadece kasa için bütcem 60.000tl
Monitör olarakta Rampage PrimE PRZ/R165QC
Genel olarak oyun için önerdiğin bir psu varmı peki bu sistem için
14600kf güçlü bir işlemci olduğu için seçtim onu amd de onun seviyesinde hangi işlemci daha iyi olur o bütçede .Oyun içinse intel yerine amd ye yönelmenizi öneririm. Bütçeniz max kaçtır ? Monitör ne kullanacaksınız ?
İlk sistem baya iyi ama işlemciye soğutucu takılmıyormu benmi yanlış anladım özelleştir bölümünde göremedim çünküMonitörü satın aldın mı ? Umarım almamışsındır.
![]()
VULCAN-4080 / AMD Ryzen 5 7500F / GALAX GeForce RTX 4080 ST 1-Click OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
VULCAN-4080 oyuncu bilgisayarı GALAX RTX 4080 ekran kartı ve AMD Ryzen 5 7600 işlemci ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Şu sistemlere bakabilrisin. 1. sistem fiyat olarak baya iyi 4080 için. İkinci sistemde en iyi işlemcisi denilen 7800x3d seçersin anakart x670 yapıp alabilirsin. İşlemci testlerine youtube üzerinden bakabilirsin.GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Eğer soğutucu seçmezsen stok fan ile gönderiyorlar. Sıcaklık konusunda sıkıntı olabilir. Oradan seçmezsin zaten pahalıya veriyorlardı diye hatırlıyorum. Monitörü almadıysan farklı bir model önereceğim.14600kf güçlü bir işlemci olduğu için seçtim onu amd de onun seviyesinde hangi işlemci daha iyi olur o bütçede .
Sadece kasa için bütcem 60.000tl
Monitör olarakta Rampage PrimE PRZ/R165QC monitör
İlk sistem baya iyi ama işlemciye soğutucu takılmıyormu benmi yanlış anladım özelleştir bölümünde göremedim çünkü
Anladım.Eğer soğutucu seçmezsen stok fan ile gönderiyorlar. Sıcaklık konusunda sıkıntı olabilir. Oradan seçmezsin zaten pahalıya veriyorlardı diye hatırlıyorum. Monitörü almadıysan farklı bir model önereceğim.
O xaman şunu alabilirsinAnladım.
Monitör almadım daha
Ekledim sepete teşekkürederim 9k ya var ips panel olması değiştirdi fikrimiO xaman şunu alabilirsin
Veya bütçe çıkıyorsa bunun G274QPF-QD modeli alinabilir 10k satılıyordu en son.![]()
MSI G274QPF 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G274QPF 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPF 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.774,92 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com