POCO X4 PRO Alınır mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ARMLESS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Merhaba,

POCO markası yeni cihazı olan POCO X4 PRO'yu geçtiğimiz günlerde tanıttı fakat cihaz SD695 5G işlemci kullanması nedeni ile çok tepki topladı çünkü POCO nun X serisi cihazları yüksek performans düşük ve ya orta segment kamerası ile tanınıyor.

Sizce buna rağmen alınır mı yoksa daha yüksek performanslı fakat 4g ve 2 yılını doldurmak üzere olan X3 PRO mu alınır ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cvp: POCO X4 PRO Alınır mı ?

X3 PRO alınır hala başarılı cihaz. X4 PRO için bir fiyat bilgisi bulamadım daha yeni olduğundan mütevellit büyük ihtimalle ama fiyata göre konuşmak daha doğru olacaktır.

KS

ARMLESS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
RE: Cvp: POCO X4 PRO Alınır mı ?

ugur.gozaydin' Alıntı:
X3 PRO alınır hala başarılı cihaz. X4 PRO için bir fiyat bilgisi bulamadım daha yeni olduğundan mütevellit büyük ihtimalle ama fiyata göre konuşmak daha doğru olacaktır.

vergi ve dolar kuru bazı hesaba katılınca 6 bin lira ile 7 bin lira arası gibi bir değer çıkıyor daha pahalı ama daha ucuz değil

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

7K bütçeye almazdım tabi. Samsung Galaxy S20 FE Snapdragon 865 var o fiyata. Yine 865 işlemciyle POCO F2 PRO , Mi 10T gibi cihazlar var. SN865 dengi işlemciye sahip MediaTek Dimensity 1100 işlemcili POCO X3 GT var.

Özetle pek şansı yok o fiyata o donanımlarla gelirse.

AgahBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94

Bir cihaz düşünün eski modelinin özellikleri yeni modelden daha iyi :) Poco X3 kullanmış birisi olarak tavsiye etmem.

+ Yönleri
-120Hz Ekran
-Yeterli ışık alırken kamera performansı gayet başarılı
-Batarya performansı enfes

- Yönleri
* Cihaz kesinlikle çok ağır ve kaba duruyor. Bu cihazdan OnePlus Nord geçince resmen kağıt gibi cihaz kullanıyorum dedim.
* Hoparlör konusunda bende herkes gibi beğeniyorum ama arka kapak titiriyor. Sesi orta ve üst seviyeye alınca çok net titremeyi hissediyorsunuz. Bu sorun kronik bir şekilde hepsinde var.

Tavsiye olarak Samsung A52, Huawei Nova 8İ ve fiyat olarak daha yukarılarda olan Xiaomi Redmi Note10 Pro/Mi 11 Lite önerebilirim.

Oneplus kullanıp neden önermediniz derseniz arka kamera, pil, hoparlör ve yazılım enfes ama ön kamera gerçekten çok geride kalıyor. Rakipleri ile kıyaslayınca net farkı görüyorsunuz. Her yerde aksesuar bulunmuyor. Warp şarj aleti çok pahalı :)

Aras_1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

Şuan poco X3 pro kullanıyorum ve memnunum ancak yinede Xiaomi cihazları önermem birçok yazılım hataları mevcut onun dışında X4 pro güzel telefon ancak içindeki işlemci telefona küfür gibi olmuş saçma bir seçim onun yerine Samsung s20 fe öneririm çok daha başarılı bir cihaz

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283

Aras_1' Alıntı:
Şuan poco X3 pro kullanıyorum ve memnunum ancak yinede Xiaomi cihazları önermem birçok yazılım hataları mevcut onun dışında X4 pro güzel telefon ancak içindeki işlemci telefona küfür gibi olmuş saçma bir seçim onun yerine Samsung s20 fe öneririm çok daha başarılı bir cihaz

Yazılım konusunda bazı sıkıntıları var evet ama bence önerilmeyecek düzeyde değil. Aynı zamanda ben miui 13ten umutluyum bence update gelince çok tatlı olacak.

Aras_1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

Androeat' Alıntı:
Aras_1' Alıntı:

Yazılım konusunda bazı sıkıntıları var evet ama bence önerilmeyecek düzeyde değil. Aynı zamanda ben miui 13ten umutluyum bence update gelince çok tatlı olacak.

MIUI 13 güzel gözüküyor ancak büyük bir yenilik yok gibi android 12'ye geçince daha güzel olmasını bekliyordum

AgahBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94

Androeat' Alıntı:
Aras_1' Alıntı:

Yaklaşık 5 yıldır Xiaomi telefon deneyimim oldu. Bu süre zarfında çok net global romların sorunlu olduğunu söyleyebilirim. Mi kilidi açıp rom attıktan sonra cihazın pil ve yazılım performansı inanılmaz derece değişiyor. Mi9T/Note8Pro/Note9S gibi farklı bir çok modelde denedim ve tecrübe ile sabittir. :) Genelde favorim Endonezya veya Avrupa romları.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
AgahBey' Alıntı:
Androeat' Alıntı:

Yaklaşık 5 yıldır Xiaomi telefon deneyimim oldu. Bu süre zarfında çok net global romların sorunlu olduğunu söyleyebilirim. Mi kilidi açıp rom attıktan sonra cihazın pil ve yazılım performansı inanılmaz derece değişiyor. Mi9T/Note8Pro/Note9S gibi farklı bir çok modelde denedim ve tecrübe ile sabittir. :) Genelde favorim Endonezya veya Avrupa romları.

Herkesin cihazdaki deneyimi farklı olur, beklentiler veya kullanım tarzları sebebiyle. Bu yüzden önerilmez gibi bir cümle ben kurmazdım. Zaten POCO X3 PRO cihazının yerli/yabancı kaynak inceleme ve deneyimlerine güncelde bakarsak ki ben kontrol etmiştim hala alınabilir bir cihaz yazmadan önce kullanıcı kitlesi hala memnun cihazdan. Tabi ülkemizde fiyat ana temel seçim sebebi olduğu için o şuan ki ülkemizdeki fiyat bandına göre alternatiflerini değerlendirip ona göre karar vermek gerekiyor ama cihaz genel olarak hala başarılı modellerden birisi.

AgahBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
ugur.gozaydin' Alıntı:
AgahBey' Alıntı:

Herkesin cihazdaki deneyimi farklı olur, beklentiler veya kullanım tarzları sebebiyle. Bu yüzden önerilmez gibi bir cümle ben kurmazdım. Zaten POCO X3 PRO cihazının yerli/yabancı kaynak inceleme ve deneyimlerine güncelde bakarsak ki ben kontrol etmiştim hala alınabilir bir cihaz yazmadan önce kullanıcı kitlesi hala memnun cihazdan. Tabi ülkemizde fiyat ana temel seçim sebebi olduğu için o şuan ki ülkemizdeki fiyat bandına göre alternatiflerini değerlendirip ona göre karar vermek gerekiyor ama cihaz genel olarak hala başarılı modellerden birisi.

Burada ne yazık ki size katılmıyorum hocam. Çünkü kronik arka kapağı titreyen kaba bir poco x3' ten bahsediyoruz. Bu cihazı önermiyorum çünkü bu fiyat bandında farklı cihazlarda daha hafif ve kronik sorunları olmayan cihazları alabiliyoruz.

Poco X4 Pro tavsiye etmiyorum çünkü eski nesil olana x3 prodan CPU/GPU, kamerası daha geride iken tavsiye etmek büyük hata olur. 67W ve Amoled artısı haricinde x4 pro çok başarılı cihaz değil. Keza bunu iş olarak yapan inceleme kanallarıda benim ile aynı görüşte. Yeni çıkan cihazın daha düşük özelliklerde olması ile tavsiye etmek bana göre saçma geliyor. Bu tamamen şahsi görüşüm. Evet alan mutlu olabilir ama daha iyisini almak/önermek varken poco x4 pronun bence minimum satış ile bu sene sınıfta kalması gerek. Firma hatalarını anlayıp Poco X5 Pro çıkartırken CPU/GPU,ve kamera kısmında kısmamış bir cihaz çıkarmasını umut ediyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

X3 PRO için sizin gibi düşünmeyen çok insan var ama siz tatmin olmadiysaniz bilemem. Zaten TR için alternatif cihaz varsa bakılabilir demiştim. Ben yabancı kaynaklara göre yorum yaptım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri