Pokemon Go'yu Evde Oynama

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
ya sen tam beni düşünmüşsün :D işten eve evden işe :D yolda ne bulursak o top bitiyor lvl Alana kadar :D çok iyi geldi denicem

KS

XenabLe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Şikayet edilmediğimiz sürece yakalayamazlar. Gez gezde yazın sıcağında nereye kadar gez :)

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
valla çıkıp pokemon peşine koşamam yolda bulursam alırım :D benim için lazımdı bu

E

expert

Guest
Boş işte sarj bitiyor zamanin gidiyor ama kilolu olanlar için çok iyi sürekli geziyor

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
oguzhan seni kınıyorum :D yani bir teknoloji sayfasındasın modsun ve oyun oynayınca ne oluyor sanki diyorsun :D yapma bari sen yapma oyun nedir niçin oynanır bunu düşün :D

E

expert

Guest
Sarj yemesi zaman alması başka ne yapıyor ki dostum insanları Oyaliyor daha Sayayım mı gerçekler konuşur :)

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
oyunların hepsi öyledir oyalar zaman harcatır. boş vakitlerini nasıl değelendirmek istediğin senin elindedir :) pokemon go dehil gta diyelim o da aynı yada lol o da aynı yada diğerleri hepsi aynı :) yapmayın gençler oyun zaten budur yani

E

expert

Guest
Eee biz ne dedik sonuçta hepsi bir süre sonra sıkıyor insanı boş vaktini oyuna değil de bilgiye harcamak daha makul

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
bunu bırakalım da boş vakti olan kişi düşünsün :D bize ne naparsa yapsın siterse roket icat edip uzerine binip aya cıksın :D

E

expert

Guest
Bize ne değil işte birlikte yapmamız lazım böyle diyerek hep geri kalıyoruz :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri