tamamdır çok teşekkürlerBazı kasalarda HDD + ve - diye 2 ayrı pin olabiliyor. Bazen de 2si birleşik olabiliyor. + ve - ile yerini ters taksanız birşey olmaz ama sizinki olması gereken yerden farklı bir yerde gibi. Genelde yatayda takılıyor bilginiz olsun. Siz yine de bir ara anakart kitapçığında yazan veya anakartın üzerinde gösterildiği şekilde düzeltseniz iyi olur.
Öylede benim bi arkadaşım taktı, ben çok anlamam, bidahada ne zaman değiştirebilirim bilmiyorum açıkçası ondan sordum eğer çok önemliyse yarın bilgisayarcıya gideceğim.Disk bildirim ışığını daha büyük bir kaynağa bağlamışsınız gibi düşünün.@aerowing kullanıcısının dediklerini bir kontrol edin.
Çok önemi yok aslında ama doğru takmak daha iyi tabikide. Benimde eski kasanın power ledi doğru takmama rağmen kafasına göre yanıyordu yanmıyordu. Sistemin sorunsuz çalışıyorsa problem yok kafaya takılacak bişey değil.Öylede benim bi arkadaşım taktı, ben çok anlamam, bidahada ne zaman değiştirebilirim bilmiyorum açıkçası ondan sordum eğer çok önemliyse yarın bilgisayarcıya gideceğim.