Power Saving Hatası

Caer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar merhaba öncelikle benim sorunum şu şekilde düşük sistem gereksinimi gereken oyunlarda herhangi bir şekilde böyle bir hata almıyorum mesela cs2 olsun lol olsun minecraft olsun ama ne zaman söz konusu RDR2 olsun fivem olsun bu tarz oyunlara girsem pc bir anda kendini kapatıyor ve açmıyor ekranda power saving hatası alıyorum sorunu nedir parça değişimi hariç bütün her şeyi denedim

Sistem
MSI B450M A-pro Max
Ryzen 5 5500
Zotac 3060 8GB
16 Ram
550 Wat Psu

Carkciderler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
İşlemcin ısınıyor ve kendini korumaya alıyor olabilir mi ?

KS

Caer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
değerler tamamen normal en fazla 60 derece kule tipi soğutucu var çift fanlı

Carkciderler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
değerler tamamen normal en fazla 60 derece kule tipi soğutucu var çift fanlı
Biostan CPU conf. kısmından power saving modu kapat, birde öyle dene bakalım. Ama sıcaklıklarını mutlaka oyun esnasında takip et, hangi oyunda sorun yasıyorsan bence en düşük ayarlarda oyna power saving modunu kaldırdıktan sonra pc kapanmazsa gerekirse kademeli olarak yükseltirsin

KS

Caer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
sorun hala devam ediyor aklıma bir şey takıldı acaba oyunlar arasında voltaj yetersiz kalıyor pc kendini korumaya mı
alıyor

Yani, şöyle daha iyi bir açıklama yapayım CS2'de böyle istediğim kadar oynıyım ama herhangi bir sıkıntı yok ama fivemde çoklu bir alana girdiğim anda bilgisayar kendini kapatıyor ama ekranım hala daha açık en son ne yapıyorsam öyle kalıyor pcyi kapattığım zaman ise kendini açmıyor baya uğraştıyor ekran kartı güç kablosunu çıkartıyorum takıyorum ana psu güç kablosunu çıkartyıyorum takıyorum açılıyor yani çok garip adeta sanki bilgisayarım şifreli gibi.

Carkciderler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
bence işlemcine aşırı yük biniyor ve kendini korumaya alıyor pc

KS

Caer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
kanka sıkıntı şu değerler tamamen normal ciddiyim ikinci ekrandan kontrol ediyorum sürekli

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri