- Tepki
- 59
- Konu Sahibi
600w yeterli olur mu yada 650 700 falan mı bakayım?bence ayrıyetten gold psu al AMD kartlarda psu verimliliği önemli
600w yeterli olur mu yada 650 700 falan mı bakayım?bence ayrıyetten gold psu al AMD kartlarda psu verimliliği önemli
750w tavsiyem.600w yeterli olur mu yada 650 700 falan mı bakayım?
yani +1850 verip hem kasa hem psu değişeceğine 1700 liraya sadece psu al diyosun hocam750w tavsiyem.
attığım fsp iyi olur
kasa psu değişiyor o güzel bir şey de wattman hatası riskini en aza indirmek için psu verimliliği önemliyani +1850 verip hem kasa hem psu değişeceğine 1700 liraya sadece psu al diyosun hocamkararsız kaldım şimdi
Hocam çok mantıklı konuşuyorsun önerilerin için sağol, peki şunuda iletmek istiyorum,cooler master kasada bu psu var. Bu kasayı+1800 liraya almak hem kasa hem power değişimi için mantıklı mı ?kasa psu değişiyor o güzel bir şey de wattman hatası riskini en aza indirmek için psu verimliliği önemli
hocam bu üründe cw çok oluyor ve dediğim gibi verimlilik kasadan daha önemliHocam çok mantıklı konuşuyorsun önerilerin için sağol, peki şunuda iletmek istiyorum,cooler master kasada bu psu var. Bu kasayı+1800 liraya almak hem kasa hem power değişimi için mantıklı mı ?
bir tık daha uygun fiyatlı önerilerin var mı peki ?hocam bu üründe cw çok oluyor ve dediğim gibi verimlilik kasadan daha önemli
aklındaki rakam ne hocambir tık daha uygun fiyatlı önerilerin var mı peki ?
1500 liraya kadar, diğer türlü maliyet artıyor toplam olarak.aklındaki rakam ne hocam
1500 liraya kadar, diğer türlü maliyet artıyor toplam olarak.
son olarak sayın hocam bu site güvenilir mi ? araştırdım pek güzel şeyler göremedim.![]()
FSP Hydro GSM Lite PRO 650W HGS-650M Hydro GSM Lite PRO serisi 650W 80+ GOLD Yarı tak çıkar kablolu Güç kaynağı - inventus
FSP Hydro GSM Lite PRO 650W HGS-650M Hydro GSM Lite PRO serisi 650W 80+ GOLD Yarı tak çıkar kablolu Güç kaynağıinventus.com.tr
Aynı ürünü kullanıyorum ve burdan almıştım sıkıntı olmadı.son olarak sayın hocam bu site güvenilir mi ? araştırdım pek güzel şeyler göremedim.
![]()
inventus - Şikayetvar
inventus şikayet, iletişim, inventus yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! inventus için yazılan tüm şikayet ve kullanıcı yorumları...www.sikayetvar.com
750 olanı almayı düşünüyorum şuan sizin sisteminizde amd mi ? fatura olarak biraz kabarık olur vs yorumları oldu bana sistemi toplarken,faturalarınız ne durumda ?Aynı ürünü kullanıyorum ve burdan almıştım sıkıntı olmadı.
Şuan sistemim AMD ben garantini +3 taksit kampanyasından yararlandım ekstra da garanti +2 daha vermişti 12 taksitle almıştım 650W modelini 1200 küsüre gelmişti750 olanı almayı düşünüyorum şuan sizin sisteminizde amd mi ? fatura olarak biraz kabarık olur vs yorumları oldu bana sistemi toplarken,faturalarınız ne durumda ?
Sende 650w mi 750w mi var ? ikiside aynı ürün sadece W değerleri mi farklı hocam,750 alsam diye düşünüyorum,650 de sistemi besler değil mi ?Şuan sistemim AMD ben garantini +3 taksit kampanyasından yararlandım ekstra da garanti +2 daha vermişti 12 taksitle almıştım 650W modelini 1200 küsüre gelmişti
650W var. İkisi de aynı sadece Watt değeri farklı. 650W de besler ama aradaki fark azken 750W daha mantıklı duruyor.Sende 650w mi 750w mi var ? ikiside aynı ürün sadece W değerleri mi farklı hocam,750 alsam diye düşünüyorum,650 de sistemi besler değil mi ?
Hocam son defa bir kontrol eder misin 750 modelini alıcam, sistemim anakartım vs ile tam uyumlu mu ? Pinler vs.650W var. İkisi de aynı sadece Watt değeri farklı. 650W de besler ama aradaki fark azken 750W daha mantıklı duruyor.
Tam uyumlu hocam.Hocam son defa bir kontrol eder misin 750 modelini alıcam, sistemim anakartım vs ile tam uyumlu mu ? Pinler vs.
![]()
Sinerji Talos Ryzen 5 5600X 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX4060Ti Oyun Bilgisayarı
Sinerji Talos Ryzen 5 5600X 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX4060Ti Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
satın aldım hocam sağolun.Tam uyumlu hocam.
Hayırlı olsun umarım sistemini sorunsuz kullanırsınsatın aldım hocam sağolun.