- Tepki
- 49
Alacağım hazır sistemde bu var ve özelleştir kısmında özelleştirme de diğer kasa 2k farkla yani mecbur almam gerekiyor nasıl bilgisi olan var mı biraz acil destek ihtiyaç var
PSU da aynı marka mıAlacağım hazır sistemde bu var ve özelleştir kısmında özelleştirme de diğer kasa 2k farkla yani mecbur almam gerekiyor nasıl bilgisi olan var mı biraz acil destek ihtiyaç var
Bence kasayı değiştir ya da sistemi alınca ayrıyeten bir PSU siparişi ver powerboost PSU alma BOMBA bir PSU dur.Psuda içinde hocam link bu
![]()
Sinerji Talos Ryzen 5 5600X 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX4060Ti Oyun Bilgisayarı
Sinerji Talos Ryzen 5 5600X 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX4060Ti Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Peki önerebileceğin psu var mı pahalı olmayacak şekilde bu sistemeBence kasayı değiştir ya da sistemi alınca ayrıyeten bir PSU siparişi ver powerboost PSU alma BOMBA bir PSU dur.
Peki önerebileceğin psu var mı pahalı olmayacak şekilde bu sisteme
![]()
FSP HYPER 80+ PRO H3-700 700 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP HYPER 80+ PRO H3-700 700 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HYPER 80+ PRO H3-700 700 W Power Supply özelliklerini incele, 2.490,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam bunun anakartı a320 diğerinin b450 tam bilgim yok ama b450 daha iyi değil mi onun dışında vento kasa iyi midirBu sistem daha iyi.
![]()
MANTIS-6700XT / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500 GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
MANTIS-6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5600 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Overclok yapmayacaksan sorun yok. B450 daha iyi ama diğer sisteme göre sadece anakartı düşük diğer bileşenlerinin hepsi daha iyi.Hocam bunun anakartı a320 diğerinin b450 tam bilgim yok ama b450 daha iyi değil mi onun dışında vento kasa iyi midir
B450 Daha iyi ama diğer sistemde kasa kötü ve PSU değiştirmek gerekecek. Vento kasa da iyidir. Bu sistemi görmemiştim görsem bende Yunus hocamda paylaşırdık.Hocam bunun anakartı a320 diğerinin b450 tam bilgim yok ama b450 daha iyi değil mi onun dışında vento kasa iyi midir
Oyunda performans olarak neredeyse yok denecek kadar az fark oluyor o da PCI sürümüne göre olur diye biliyorum. A320 ve B450 aynı PCI sürümünde.Hocam peki anakart tam olarak ne işe yarıyor oyunlarda performans kaybı yaşar mıyım veya yayın açıyorum oyun oynarken onda bir sorun ne biliyim tam bilgim olmadığı için merak ediyorum