Prismtexturestreamerfb.zip Virüs Total Trojan.win64.Krypt Uyarısı

Jaxery

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar Selam.
Ets2 Oynayanlar iyi bilir PrismTextureStreamerFB.zip adlı bir multimedya modu var bu modu virüs totalde tarattım ve görseldeki gibi bir uyarı ile karşılaştım sizce bir sıkıntı olur mu bazı kişiler kaspersky ile tarattım sıkıntı olmadı diyor ama emin olmak istiyorum şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim iyi forumlar
Ekran görüntüsü 2026-07-27 182130.png

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
872
PrismTextureStreamer
Euro Truck Simulator 2 (veya American Truck Simulator) oyununda kabin ekranlarını (GPS, gösterge paneli veya herhangi bir özel aksesuar) devralan ve canlı olarak yakalanan bir pencere görüntüsünü bu ekranlara yansıtan bir Prism3D eklentisi.

Buradakinin ETS2 için uyarlanmış hali olsa gerek. ETS2 deki diğer modlar gibi MOD klasörüne atıp etki etmesi sağlana bir mod.

Kaspersky yeterlidir. Buradan tekrar virustotale gerek yok pek. Hepsinin virüs tarama motoru farklıdır.
ZİP, RAR. vb sıkıştırma arivleriile gelen dosyaları, buralardan msaüstü boş bir klasöre çıkarıp taratırsanız daha sağlıklı sonuç alırsınız.

ETS2 de Modlar da önemli olan modu kimin hazırladığı, mod sitelerinde modu kullananların yorumları. İşin rengi büyük ölçüde orada çıkar...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri