Process List Hatası

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Hata Denmez Sanırım Pek Ama Neyden Kaynaklı Bilmiyorum 'Process List' Adı Altında Nerdeyse Her Gün Bir Metin Belgesi Gibi Veya Boş Bir Sayfa Gibi Bir Şey Masaüstüne Geliyor Bunun Ne Anlama Geldiğini Veya Zararlı Olup Olmadığını Bilen Var Mı?

KS

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Selamlar,

Ekran görüntüsü paylaşır mısınız?
Sildim Fakat Akşama Veya Yarına Geri Geleceğine Eminim Geldiğinde Tekrar Atarım Buraya Nerdeyse Her Gün Tekrarlanan Bir Şey Zaten Bu Nedenini Anlamış Değilim Boş Bir Sayfa Fakat Yanında Ayarlar Kısmının İşareti Olan Çark Var Giriyorum İçinde Bir Şey Yok Geldiğinde Sizi Haber Ederim Bu Konunun Altında

acun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Yüklediğiniz bir şeyden sonramı geldi

KS

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Selamlar,

Ekran görüntüsü paylaşır mısınız?
1694120889058.png

Bu Hocam

Yüklediğiniz bir şeyden sonramı geldi
Ne Zaman Nasıl Geldi Fikrim Yok

KS

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Aynı şey bendede oluyordu eski bilgisayarımda birde cmd açılıp anında kapanıyordu.
O Sorun Yok Bendede Bu Dosya Gibi Şeyi Anlayamadım Shift Delete Yapsanda Geliyor Tekrar

KS

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
@OceanLaB Hocam Var Mı Bunun Bir Çözümü? Veya Yoksa Bile Bu Tam Olarak Ne

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,366
@OceanLaB Hocam Var Mı Bunun Bir Çözümü? Veya Yoksa Bile Bu Tam Olarak Ne

Bu bir hata değil. Muhtemel kullandığınız bir program her PC açıldığında tekrar açılıyor ve masaüstüne bu dosyayı kaydediyor. Kontrol için Görev Yöneticisi - Başlangıç sekmesine gelin. Oradan "Etkinleştirildi" kısmındaki programlara göz atın.

Kullanmadıklarınız varsa, sağ tıklayarak "Devre Dışı Bırak" deyin ve PC'ye reset atın. Tekrar aynı dosya geliyor mu kontrol edin.

1694158337484.png

kaanmeng17

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56

Ekli dosyalar

• 3123165.png
    3123165.png
    1 MB · Görüntüleme: 18
KS

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Bu bir hata değil. Muhtemel kullandığınız bir program her PC açıldığında tekrar açılıyor ve masaüstüne bu dosyayı kaydediyor. Kontrol için Görev Yöneticisi - Başlangıç sekmesine gelin. Oradan "Etkinleştirildi" kısmındaki programlara göz atın.

Kullanmadıklarınız varsa, sağ tıklayarak "Devre Dışı Bırak" deyin ve PC'ye reset atın. Tekrar aynı dosya geliyor mu kontrol edin.

Ekli dosyayı görüntüle 26780
Bir Tek Windows Security Etkin Haldeydi Onuda Kapattım Ve Yeniden Başlattım Şimdi Sildim O Process Listi Tekrar Gelirse Haber Ederim Hocam Sağolun:giggle:

KS

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
@OceanLaB Başka Bir Şeyle Alakalı Olabilir Mi Hocam? Herhangi Bir Etkinleştirilen Bir Şey Olmamasına Rağmen Yine Geldi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri