d3nnniz Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 1 Tem 2022 Mesajlar 208 Tepki 19 Konum Bartın, Türkiye 31 Ağu 2022 #1 selamlar, eski bir ps3 kolum var nba oynamak için bağlamak istiyorum ama uygulama gerekiyor gibi bir şey duydum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
selamlar, eski bir ps3 kolum var nba oynamak için bağlamak istiyorum ama uygulama gerekiyor gibi bir şey duydum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
Syqex Bilgisayar Uzmanı Bilgisayar Uzmanı Katılım 16 Mar 2022 Mesajlar 14,372 Tepki 5,235 Konum 26 | Eskişehir 31 Ağu 2022 #2 Bir rehber var bende oradan bakarak yapmıştım her oyunda olmasa da bazı oyunlar çalışıyor sizde bakabilirsiniz belki işinizi görür. DualShock 3'ü Windows 10'da Çalıştırın Playstation 3'ün efsane kontrolcüsü DualShock 3'ü bu rehber sayesinde kolaylıkla Windows 10'da çalıştırabilirsiniz. Windows 10, DirectInput ve XInput www.technopat.net
Bir rehber var bende oradan bakarak yapmıştım her oyunda olmasa da bazı oyunlar çalışıyor sizde bakabilirsiniz belki işinizi görür. DualShock 3'ü Windows 10'da Çalıştırın Playstation 3'ün efsane kontrolcüsü DualShock 3'ü bu rehber sayesinde kolaylıkla Windows 10'da çalıştırabilirsiniz. Windows 10, DirectInput ve XInput www.technopat.net