- Tepki
- 4
Ps5 slim almayı düşünüyorum ama digital değil de cdli olanından almak istiyorum ileride ucuza CD'ler çıkar diye ama CD li de ps store vs den dijital oyunları satın alıp oynıyabiliyor muyuz ve ps+ var mı
sana önerim rtx 4060 lı pc al ps deki tüm oyunlar pcde var sadece birkaç tane ps a özel oyun var eğer ben arkadaşlarımla pes vs oynarım diyorsan 2 tane gamepad alıp bilgisayardan da oyniyabiliyorsun ben bi süre sonra ps dan sıkıldım çok fazla oyun yok oyunlarda çok pahalı ama yinede sen bilirsin.Ps5 slim almayı düşünüyorum ama digital değil de cdli olanından almak istiyorum ileride ucuza CD'ler çıkar diye ama CD li de ps store vs den dijital oyunları satın alıp oynıyabiliyor muyuz ve ps+ var mı
Öncelikle Teşekkürler hocam ama benim zaten sağlam bir sistemim var psyi arkadaşlarla-pederle oynamak için alıcam bilgilendirme için tekrardan teşekkürlerevet alabliyorsun ben cdli kullanıyorum dijitalle cd linin tek farkı cdlide cd giriş yeri var
sana önerim rtx 4060 lı pc al ps deki tüm oyunlar pcde var sadece birkaç tane ps a özel oyun var eğer ben arkadaşlarımla pes vs oynarım diyorsan 2 tane gamepad alıp bilgisayardan da oyniyabiliyorsun ben bi süre sonra ps dan sıkıldım çok fazla oyun yok oyunlarda çok pahalı ama yinede sen bilirsin.