PS5 İçin Tek El Klavye Mouse Önerisi (Haziran 2022)

Ekrem_Abi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Uzun bir aradan sonra yeniden merhabalar sevgili Pc hocası severleri,

Konu başlığından da malum PS5'de COD ve türevi FPS oyunları için düşük bütçeli fiyat performans bir ürün arayışı içindeyim. Şuana kadar Gamesir firmasının vx2 modelini gördüm lakin çok pahalı, piyasada benzer ürünler var ama ps5 için uyumlu mu bilmiyorum. Siz değerli dostların ve Adminlerin cevabını bekliyorum.

Herkese iyi forumlar

Moderatörün son düzenlenenleri:

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,372
Uzun bir aradan sonra yeniden merhabalar sevgili Pc hocası severleri,

Konu başlığından da malum PS5'de COD ve türevi FPS oyunları için düşük bütçeli fiyat performans bir ürün arayışı içindeyim. Şuana kadar Gamesir firmasının vx2 modelini gördüm lakin çok pahalı, piyasada benzer ürünler var ama ps5 için uyumlu mu bilmiyorum. Siz değerli dostların ve Adminlerin cevabını bekliyorum.

Herkese iyi forumlar

Selamlar hoş geldiniz.

Rush markasında daha uygun fiyatlı ve işinizi görebilecek ürünler olduğunu düşünüyorum. Şu iki ürüne bakabilir misiniz?

https://www.rushtr.com/urun/rk95-haymaker-oyuncu-klavyesi/

https://www.rushtr.com/urun/rk77-siege-oyuncu-klavyesi/

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Merhabalar.

Öncelikle PS tarafı Xbox gibi değil. PS tarafı daha öncesinde klavye mouse ile oynamayı sağlayan aparatları güncelleme ile engellemişti. Sonrasında bir cihaz daha çıktı Beloader isminde, güncelleme ile gelen bu yazılımı kırmaya yarayan (Yada farklı nasıl deniliyor bilmiyorum) bu cihaz olmadan eskisi gibi direk aparatla oynanmıyor ne yazık ki.

Öncelikle Beloader isimli cihazı almanız, sonrasında PS5 uyumlu klavye mouse ve aparatını almanız gerekir. Buda bayağı masraflı olur.

Şahsi görüşüm, DualSense ile oynamaya alışmanız sizin için daha iyi olacaktır. DualSense, Xbox koluna nazaran daha keyifli ve daha iyi bir gamepad. Alıştığınız zaman inanın klavye mouseden daha fazla zevk alacaksınız. :)

İyi oyunlar.

sercilong

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
78
5 sene boyunca PS4 ile oyun oynadım, gamepad ile fps oyunu oynamaya alışamadım. Hiçbir şekilde de keyif alamadım, sırf excluisive oyunlar için direndim ama ben beceremedim açıkçası.

KS

Ekrem_Abi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
KS

Ekrem_Abi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2