Ps5 Pulse 3D alınır mı?

Xánth

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
151
Bende ps5 mevcut ve warzone tarzı fps oyunları oynuyorum genelde ve kulaklığa ihtiyacım var bir kaç aydır araştırdığım Sony PS5 Pulse 3D Siyah Kablosuz Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı 'nda gözle görülebilir bir indirim farkı oldu . Sizce alayım mı geri yükselir mi fiyatlar yada bu fiayata PS5 için önereceğiniz herhangi bir kulaklık var mıdır.

Bütçe ; 900TL

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
10 üzerinden 7 puanlık bir ürün F/P oranı iyi diyebilirim. Ancak 2 eksiğinden bahsediliyor genel olarak yabancı kaynaklarda mikrofonunu beğenmemiş genel kitle ve normalden büyük bir kafanız varsa sıkıntı yaşayabilirmişsiniz bilginiz olsun.

KS

Xánth

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
151
peki o fiyata önerebileceğiniz bir herhangi bir kulaklık var mı acaba (PS5 için olucak)

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
225
Kararınız ne olur bilmiyorum ama fiyatlar arttığında bu fiyatları uzun bir süre göremeyebiliriz. Aklınızı çelmek için söylemiyorum. Özellikle son 2 yıldır çoğu ürün indirime giriyor. Ardından indirimler bitiyor ve ürün geri normal fiyatına çıkıyor. Sonra dolar yüzünden arttıkça artıyor ve indirimli fiyatını bırakın ürünün eski fiyatı bile hayal oluyor.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
KS

Xánth

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
151

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar