Öneri Ps5 Ve PC Için 20000 - 25000 TL Vrr Monitör Tavsiyesi

hkmtrn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Dostlar uzun süredir araştırıyorum ama hem Ultra geniş 34inch hem VRR desteği olan monitör bulamadım bu fiyat bantlarında. Aklıma en çok yatan şu monitör ama bunda da vrr desteği yok ama konsol desteği var yazıyor. https://www.epey.com/monitor/msi-optix-mpg341qr.html

Vrr çok önemli mi? Hem PS5 hem PC de kullanacağım ama daha çok PS5. Ekran kartım AMD ama çok eskidiği için NVIDIA geçiş yapacağım, monitörde G-Sync olması güzel olur.

PS 5 de oynadığım oyunlar futbol, rol yapma, simülasyon.
PC de LoL CS tarzı.
Bütçe 20000 - 25000 TL arası.

Yardımlarınız için teşekkürler.

KS

hkmtrn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
PS5 VRR için Amd FreeSync mi olması gerek ? G-Sync monitörler PS5 ile uyumlu olmaz mı ?

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Dostlar uzun süredir araştırıyorum ama hem Ultra geniş 34inch hem VRR desteği olan monitör bulamadım bu fiyat bantlarında. Aklıma en çok yatan şu monitör ama bunda da vrr desteği yok ama konsol desteği var yazıyor. https://www.epey.com/monitor/msi-optix-mpg341qr.html

Vrr çok önemli mi? Hem PS5 hem PC de kullanacağım ama daha çok PS5. Ekran kartım AMD ama çok eskidiği için NVIDIA geçiş yapacağım, monitörde G-Sync olması güzel olur.

PS 5 de oynadığım oyunlar futbol, rol yapma, simülasyon.
PC de LoL CS tarzı.
Bütçe 20000 - 25000 TL arası.

Yardımlarınız için teşekkürler.
vrr desteğini anlamadım @Lory

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Vrr zaten freesync ve gsync olan monitorlerde otomatik bulunuyordu zaten. Benmi yanlış hatırlıyorum yoksa? Bulunmasada çok önemli birşey değil zaten olmasada çok birşey değişmez. FPS hz uyumu ile alakalı daha çok teknoloji var.

Zaten bu FPS ve hz uyuşmazlığı FPS oyunları harici pek sıkıntı yapmıyor. Ben FPS oynamadığım zaman direkt kapatıyorum gsync i input lag gibi değerlerim artıyor gsync açınca.

KS

hkmtrn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

Vrr zaten freesync ve gsync olan monitorlerde otomatik bulunuyordu zaten. Benmi yanlış hatırlıyorum yoksa? Bulunmasada çok önemli birşey değil zaten olmasada çok birşey değişmez. FPS hz uyumu ile alakalı daha çok teknoloji var.

Zaten bu FPS ve hz uyuşmazlığı FPS oyunları harici pek sıkıntı yapmıyor. Ben FPS oynamadığım zaman direkt kapatıyorum gsync i input lag gibi değerlerim artıyor gsync açınca.
Hocam peki linkteki monitör PS5 için ideal midir yoksa;
Samsung Smart Odyssey OLED G8 veya Philips Evnia 34M2C8600 gibi monitörlere mi yönelmek lazım. Bu kadar fiyat farkına değer mi ?

KS

hkmtrn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
34 inç şartsa baktığın msi güzel. G8 sorunlu bir monitör ama evnia modelini alabiliyorsan çok iyi olur.
Aradaki 13 bine değecek farklar mı hocam ? Evnia için kendimi biraz zorlamam gerek değer derseniz onu alacağım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri